Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte čer 19, 2018 03:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 14:29 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
patap píše:
Vypadá to dobře, chtělo by to ale dát tu mechaniku do stejné barvy.
Do toho pujde celej novej komp takze i novy bily mechaniky . toto je starej komp a chtel jsem to jen videt :) Na co bych tam asi potreboval 4*120" fan kdyz tam je Celeron 2,4 Ghz kterej nic moc nezvladne ... takze tuhle sestavu prodam a koupim novej komp a bude to primotop (AMD ) :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 16:08 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 21, 2007 20:25
Příspěvky: 86
Držím pěsti ať to dopadne o.k. Hlavně jsem zvědavý na to co vymyslíš s chlazením místo těch košů na mech...... :D Zatím se mi to líbí.... :) Podsvícení bych volil asi červené.... ;)

_________________
Intel Core2Duo E6750 2.66GHz + Noctua NH-U12P, 1GB RAM (zatím)A-DATA 800MHz , ATI Radeon HD 2900GT 256 MB, HDD Samsung 320GB, ASUS DRW-1814BLT, GIGABYTE P35-DS3 rev. 2.0 , Acutake Acu-Force


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 18:29 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Teda udělal jsi pěkný kus práce. Vypadá to pěkně a jen tak dál.

A ještě už máš vybraný HARDWARE který tam budeš dávat?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 18:45 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Hm asi se taky kouknu po ňákých bazarech po ňáké takovéhle skříni a udělat něco podobného páč tohle je fakt šupa skříň a lak jse ti povedl dobře můžu jse zeptat jakým jsi to dělal lakem jaký jsi použil tmel a jestli jsi to dal prvně do plniče?? Sice dělám v lakování aut ale zajmal by mně postup mám to v plánu už ňáký pátek a ty jsi byl pro mně inspirace do toho vkročit Díkec za odpovědi (pokud ňáké budou)

_________________
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 19:17 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
To overclocker : jeste ne, ale nejakou desku s PCI-e mozna i SLI , nejaky AMD X2 . Ale to je az na poslednim miste

To Rosi:Lak od Dupli color
Zaklad a plnic to stejne vse se da koupit v Hornbachu a ostatnich velkych shopech pro kutily.A hlavne nekupovat produkt ,, Color spray!!! " ale spray na auta ten se neposkrabe (produkt Car's). ten Color spray sem jednou pouzil a je priserny!

Tmel na velke diry se sklenym vlaknem 4-6mm , na maly diry a finalni tmeleni do hladka pak od Kittfortu profi tmel na auta.

Jinak povrch obrousis (kov 80 grit ,plast minimalne 180 grit) nastrikas plnic /zaklad (podle toho jestli ti tam zbyly nerovnosti tak napred plnic , ten je vetsinou uz i se zkladem.Ten pak vybrousis podle navodu , vetsinou pod vodou 600 gritem) a nanasis na sebe postupne vrstvy , ja mel 3 tak ze to konecne prekrylo vsechno +1 kterou sem pak pod vodou 1200 gritem vybrousil +1 vrstva finalniho laku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 20:47 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon zář 17, 2007 08:19
Příspěvky: 83
Bydliště: Brno
Ok děláme to stejně u aut Jsem Autolakýrník budoucí mám hrozně rad barvycky a přemýšlím stejně že to udělám v dílně norml. pistolí asi to bude lepší jo a ještě rada na barvu dej bezbarvej lak aspon tu jednu vrstvu pak jse to nepoškrábe já jsi svou skříň Mambo TT po 10 dením používáním poškrábal tak jsem to zastříkl a dal tam 2 vrstvy bezbarvého laku a i při poškrábání klíčema tak není ani škrábnutí no nic příští týden jse do toho vrhnu taky jo ještě kde jsi sehnal to plexi sklo??

_________________
AMD Athlo x2 4200+ 2,2@2,6GHZ|2x1024MB|Saphire radeon HD 2600 PRO 512mb DDR2|Samsung 320GB sataII|DVD Ram Samsung|Asus m2n-mx|Case Thermaltake Mambo 450w......


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 21:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Plexi seženeš téměř všude. Já ho kupoval třeba v OBI. Ale je šíleně drahý za 4mm tlustý a 50x50 cm jsem tam nechal 400,-

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 21:38 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Promin sedlo ale hornbach je v tomhle lepsi Plexi 50x100x2 mm 450,- 2mm plexi na bocnici staci a da se i lamat to jako ze ho nariznes kobercovym nozem poradne a pak das to cos narizl na roh stolu a prastis do toho co couha ven rukou jo a dycky ta vetsi cast plexi je na stole , placnes do te mensi co kouka ven ze stolu chce to trochu cviku ale ja to tak mam za cca minutu :) vsak nespechej ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 10, 2008 22:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Jo jenže hornbach tu u nás v Budějcích není. A tímhle spůsobem jsem to zkoušel taky a většinou to dopadlo tak že jsem ho rozlomil, tak jsem to nakonec rozřízl pájkou. To 4 mm jsem kupoval pro kámíka a já jsem si koupil jen 2 mm pač tam silnější je vcelku blbost.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 11, 2008 09:48 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
a většinou to dopadlo tak že jsem ho rozlomil
Jo to si na to musis vzit poradnej kobercak ne ten za 19 Kc na kterej kdyz zatlacis tak se ohne to musis nariznout cely az k !!pulce !! aby se tomu nic nestalo a nezapomenout na rozky protoze jak jedes tak vetsinou nejvetsi silou pusobis uprostred , kdyz to neudelas rovnomerne , plexi se zlomi jak se mu libi . :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 31, 2008 23:35 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Takze sem zase trosku pohnul s praci.(Krabice na HDD, elektroniku na rizeni Fanu,roztahani elektriky+cable management,podstavec).

Elektrika (koupil jsem 0,75 draty (cca od kazde barvy 4 m) a roztahal sem je tak aby vysledne napajeci draty od hdd , dvd , neonu atd. nesly videt v bedne , to stejne jsem udelal i s napajenim vetraku.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dale pak krabicka na HDD.(puvodni napad se mi moc nelibil )

Obrázek

Obrázek

Podstavec pod bednu :

Obrázek

Obrázek

Zatim posledni fotky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 01, 2008 00:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Koukám že si tu někdo umí hrát s elektronikou. Ale musim tě pokárat sebral jsi mi nápad co dám do dalšího svýho casu, ten teploměr už mě taky napadl ;) Ale vypadá to dobře

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 01, 2008 10:00 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Koukám že si tu někdo umí hrát s elektronikou. Ale musim tě pokárat sebral jsi mi nápad co dám do dalšího svýho casu, ten teploměr už mě taky napadl ;) Ale vypadá to dobře
Tak to snad abych POKARAL ja tebe :D ,pockej jak te zdrbu za kradeni mejch napadu az tu das svou dalsi case :D :D :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 01, 2008 11:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ona je zatim jen v mích myšlenkách ale chci se na ní co nejdříve vrhnout. Už si začínám pomalu kreslit na case a dělat nákresy na papír.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 01, 2008 13:07 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Ona je zatim jen v mích myšlenkách ale chci se na ní co nejdříve vrhnout. Už si začínám pomalu kreslit na case a dělat nákresy na papír.
Doporucil bych program Google Sketchup.Perfektni , jednoduchej 3d editor.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 01, 2008 13:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Skouknu ho a pokud ukecám tátu aby mi koupil mikrobrusku o jarňákách na ní máknu.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: respect4you
PříspěvekNapsal: sob úno 02, 2008 10:40 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 23, 2007 22:50
Příspěvky: 76
krasny.......nutime to zacit neco delat se starou bednou.....:-/

_________________
P5K-E,IntelCore2Quad6600,EN8600GT,2G RAM 667MHZ KINGSTOM, 500G HDD SATA2,19LCD Acer 16:10


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: respect4you
PříspěvekNapsal: sob úno 02, 2008 21:49 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Trillian píše:
krasny.......nutime to zacit neco delat se starou bednou.....:-/
Tak dekuju a hodne stesti , nezapomen se pak pochlubit :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 06, 2008 13:54 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát led 26, 2007 17:08
Příspěvky: 585
modder,

nezapoměň se pak pochlubit z 100% hotovou :)

My zkitizujeme i hardware :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 06, 2008 13:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
modder píše:
To overclocker : jeste ne, ale nejakou desku s PCI-e mozna i SLI , nejaky AMD X2 . Ale to je az na poslednim miste

To Rosi:Lak od Dupli color
Zaklad a plnic to stejne vse se da koupit v Hornbachu a ostatnich velkych shopech pro kutily.A hlavne nekupovat produkt ,, Color spray!!! " ale spray na auta ten se neposkrabe (produkt Car's). ten Color spray sem jednou pouzil a je priserny!

Tmel na velke diry se sklenym vlaknem 4-6mm , na maly diry a finalni tmeleni do hladka pak od Kittfortu profi tmel na auta.

Jinak povrch obrousis (kov 80 grit ,plast minimalne 180 grit) nastrikas plnic /zaklad (podle toho jestli ti tam zbyly nerovnosti tak napred plnic , ten je vetsinou uz i se zkladem.Ten pak vybrousis podle navodu , vetsinou pod vodou 600 gritem) a nanasis na sebe postupne vrstvy , ja mel 3 tak ze to konecne prekrylo vsechno +1 kterou sem pak pod vodou 1200 gritem vybrousil +1 vrstva finalniho laku


SLI nebo CF = kravina kdyz neco tak 8800 GTS bo Radeon HD 3870X2


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group