Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon led 22, 2018 03:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Power Save Mode
PříspěvekNapsal: čtv led 17, 2008 15:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv led 17, 2008 15:14
Příspěvky: 1
Ahoj, po ciste instalaci Xp a restart po SP2 mi zustal monitor v "power save mode". Stav je zoufaly, protoze byt se toci vsechny vetraky vcetne GK na desce jsou bez signalu i USB porty i LAN. Nelze se dostat do BIOS zda se ze je nefunkcni i krok CMOS clear. Jedná se o nové komponenty. Veskere spoje jsem prekontroloval, nepomohla ani zamena zdroje, osazeni RAM ani pripojeni na jiny monitor a to jak DVI tak analog. Vubec nechapu stav PC a nevim jak z toho. Na netu problem modelove se v čase vyskytujici ale bez popisu smysluplneho reseni. Dekuji za event. pomoc zkusenych.
monitor LG L204WT-SF - LCD 20
MB EPOX 8RDA3+
RAM GEIL (2x256MB) DDR2 PC3200) a RAM Kingston (1x512MB)
GK Leatek 88OOGT
zdroj Fortron 350w


Oprava: Graficka karta je Geforce 6600 GT


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 17, 2008 17:16 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Všude si pofórech si rozesel svůj problém a máš všude grafiku 8800GT !!

Před instalací vše běželo jak mělo ??


Edit: a používej tlačítko Upravit. ;)

Edit: máš nainstalované ovladače čipsetů ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Power Save Mode
PříspěvekNapsal: pát úno 22, 2008 21:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv lis 01, 2007 20:27
Příspěvky: 14
Ahoj, mě se to někdy taky stává, ale za jiných okolností...

někdy se mi prostě vypne počítač a naskočí to stejné, jak tobě, už hodněkrát jsem zkoušel, čím to je, ale vždy mi pomohl překontrolovat dráty a hlavně GRAFICKOU. Znova ji strčit do slotu, zapojit a ujistit se, že je opravdu dobře. A hned mi to jede normálně, ale v tvém případě to bude asi něco jiného..

_________________
Lidi, neberte drogy... nikdy nikomu neberte drogy...
Dmnce Forever! Baf :D World of Warcraft - Sylvanas Official Character


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Power Save Mode
PříspěvekNapsal: ned zář 11, 2011 09:21 
Ahoj vsichni,
nedavno jsem resil podobny problem. Z rezimu spanku se pc normalne rozjel, ale monitor uz nenabehl. Pozdeji se dokonce zacal vypinat i kdyz jsem na nem pracoval. Prochazel jsem ruzna fora a hledal reseni. Zjistil jsem ze by mohly byt spatne ovladace graficke karty. Jelikoz nemam ke sve GK instalacni cd, zkusil jsem nasledujici - otevrel jsem si spravce zarizeni a tam jsem dal aktualizovat ovladace grafickeho adapteru. A BYLO PO PROBLEMU


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group