Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 17:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: úte dub 13, 2010 10:41 
No tohle jsem dělal nedávno, vše šlo dobře, ale postupně se snižovala rychlost přenosu, až sem to nevydrže la vypnul, protože bych to měl za tejden. Mně hlavně nejde do hlavy proč když připojím novej router nebo samotný PC mi to hlásí ten problém s DNS serverem a přes ten starej router to jde v poho. :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: úte dub 13, 2010 14:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To neni mozne, to musis neco spatne zadavat. Jakou mas konfiguraci? Myslim IP, masky, brany a DNS...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: sob led 22, 2011 11:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 22, 2011 11:21
Příspěvky: 4
mam problem s pripojenim wifi zcomax chtel bych vedet podrobne jak to mam nastavit a mam taky jeste jeden routr kterej prijma z anteny a ty se spolu hadaj ale nevim jak mam vypnout dhcp servr napiste mi prosim podrobne nastaveni


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: sob led 22, 2011 17:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
procpro: Musis bliz popsat svoji sit a nebo aspon to, jakeho cile chces dosahnout. Jinak Ti nekdo tezko poradi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: sob led 22, 2011 19:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 22, 2011 11:21
Příspěvky: 4
na pude mam routr a z toho to je vedeny kabelem do PC a do wifi a kdyz mam zaplo wifinu tak na PC nejde internet tak bych chtel vedet jak to nastavit aby to slo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: sob led 22, 2011 20:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
procpro: Z pudy mas vedene dva kabely? Jeden do PC a druhy do wifi routeru?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: ned led 23, 2011 15:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 22, 2011 11:21
Příspěvky: 4
presne tak a pak jezte z wifi do 2 pocitacu ale ja si myslim ze to dela problem ten routr na pude s tou wifi kdyz mam zaplou vifi tak nejde internet do pc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: pon led 24, 2011 01:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
V jake zdirce mas zapojeny kabel do toho wifi? Jestli je to WA2204, pak ma 5 konektoru - 1 WAN a 4 LAN. Kabel s internetem (z pudy) se musi zapojit do toho WAN.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: pon led 24, 2011 18:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 22, 2011 11:21
Příspěvky: 4
kdyz to dam do wan tak to nechce nejak funguvat


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: pát čer 17, 2011 13:53 
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Na svý přípojce v paneláku mám napojený Zcomax a z něj vedený kabel do PC. Podle mého ISP má být router nastaven jako DHCP klient, ale když to tak udělám, nenavážu spojení s internetem. Ale když dám kabel přímo do počítače, tak vše běží jak má. Tím pádem předpokládám, že je chyba v routeru, jenže netuším kde. Budu vděčný za jakékoliv nápady. Díky!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: pát pro 16, 2011 23:09 
Ahoj,mam problem rozjet internet,mam wifi adsl router,"na ktery se pripojuji notebookem" z neho kabel do modemu WA2204 a pak vzduchem k sousedovi do dalsiho WA2204,ktery predava signal na notebook jako repeater.Fungovalo to asi 2roky a pred dvema mesici mi shorel adsl router pri bource,po vymene a nastaveni to jelo,ale ted to najednou spadlo a ja uz si nepamatuji,jak co bylo nastavene.Ted kdyz neco nastavim,jede mi jen to prvni WA2204,kde jsem nastavil sit,ale po prihlaseni na ni mi to restartuje adsl router,tak uz nevim jak co nastavit,aby to fungovalo.Zkousel jsem nastavovat gateway,bridge,zapnout dhcp servery,povypinat i dat dhcp client,ale uz jsem zkousel tolik,ze jsem z toho zmateny,diky za rady


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: stř pro 28, 2011 22:11 
Ahoj zenere,
potřebuji poradit, mam router Zcomax WA-2204A-TX a problém je, že se nemůžu dostat do nastavení routeru při zadání adresy 192.168.1.254. Stránka neexistuje a nechce to po mně ani přihlašovací údaje. Jsem připojen bezdrátově na notebooku.
Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: pát úno 17, 2012 15:38 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát úno 17, 2012 15:27
Příspěvky: 1
Zdravím,

pokusím se popsat můj problém, aby to bylo alespoň trochu srozumitelné. Pokoj1 v něm kabelem připojený WA-2204A-TX(1) do wan internet, z něj kabelem z LAN do PC a bezdrátově do noťasu. Potud je vše absolutně bez problému. Ale já bych, pokud to jde, připojil druhý WA-2204A-TX(2) v Pokoji2 pomocí wifi s WA-2204A-TX(1), aby jsem přes WA-2204A-TX(2) mohl přes LAN připojit XBOX na Internet. Teď to sice nějak mám, ale problém je v tom, že pokud zapnu WA-2204A-TX(2) a mám i PC připojené k WA-2204A-TX(1), tak se začínají hádat a na XBOXu i na PC jde net vždy chvíli, tzv. "každý chvilku tahá pilku". Prostě když není zapnuté PC, jde net na XBOXu a když není WA-2204A-TX(2) zapnutý tak jede net na PC. Nejsem zrovna síťový guru, takže prosím polopatě, domnívám se že problém bude někde na WA-2204A-TX(2), asi?

Předem moc děkuji za jakoukoliv radu :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vyřešeno "zener" je bůh Zcomax WA-2204A-TX
PříspěvekNapsal: sob bře 03, 2012 12:31 
Zdravím, potřeboval bych poradit, resp. ujistit se, zda je něco takového vůbec možné. o co jde:

Internet od O2 - kabel napojený do routetu Zyxel, ten je nastaven jako AP a propojen LAN kabely do 2 stolních kompů

Ve vedlejší místnosti - WA 2204a bez jakéhokoliv kabelu, jen s anténou; nastaveno pro režim repeater, dle http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=34355 , SSID to tedy bere z té vedlejší místnosti (např. O2net) a dále vysílá jako AP pod jiným SSID (např. abcd)

Připojení je zabezpečené, přes Site Survey se WA 2204 v pohodě připojí, ALE pamatuje si to připojení i po výpadku zařízení (el. proudu)? A je možné, že po vypnutí PC, která jsou připojena k routeru od O2 kabelem, síť abcd úplně zmizí? Logicky mi to přijde jako kravina, ale fakt už nevím...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group