Ahoj mam problém s odistalovanim windows ve spoustecim menu pri startu windows se mi ukazuji 2 Windosi a ten druhy stejne nefunguje. Na komplu mam naistalovany ale jenom jeden. kdo ví jak se muzu zbavit toho nefunkcního tak piste dik PS:(formátování jsem uz zkousel a nic)
C:\boot.ini - smaž řádek s nepotřebným systémem. Ale pozor ať nevymažeš defaultní.
Kód:
[boot loader] timeout=5 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Ra" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional T" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
Registrován: sob čer 28, 2008 10:57 Příspěvky: 659 Bydliště: pardubice
jony94 píše:
Gabora píše:
Ahoj,prosim o pomoc,nevim jak odinstalovat windows xp,zformatovat C mi nejde a boot.ini jsem promazala a nic se nestalo..Kuju
a jak si skoušel/a formátovat disk to musí jít y kdyb ten pc nechtěl přes nástroj format by to mělo jít a hlavně to má každý windows jestly se nepletu?
prosim Te jony94, misto blbych ikonec s vymazanejma zenskejma by sis mel udelat kurz gramatiky.. jestl"y" by se jeste mozna mohl odpustit i kdyz je to pest.. ale "jit y kdyby" - tak to je na loket a naskoceny koleno ...
pro Gabora: v BIOSu zmen nacitani na CDROM (neco jako first boot device) ... a dej tam instalacku s operacnim systemem (WIN XP, Linux, Vista, W7, ...)
Nevíte někdo jak smazat celý počítač a nahrát tam nový program nebo to nejde? spadl mi Windows XP ale když jsem to přeinstalovala tak tam zůstal a mám na volbu 2 poradte co s tím prosím kdyžtak podpovězte na email sacramagica@seznam.cz děkuji moc za pomoc a za odpověd
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru Můžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru