Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 25, 2018 08:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Velky problem
PříspěvekNapsal: ned bře 02, 2008 01:44 
Zdravim, moc bych potreboval poradit..............pred casem jsem si koupil notebook s predinstalovanym Windows Vista. Disk byl rozdelen na polovinu - tzn 2X58GB.....C:, D:,.............visty byly na disku C: a na disk D: jsem naistaloval Win XP a zazdil pristupk Win Vista, ale to mi nevadilo, dokud Xp nespadly a ja se rozhodl je z cista znovu nahodit...pomoci boot CD Win XP jsem odstranil oddil D: znova vytvoril, dal zformatovat, po dokonceni formatu se pocitac restartoval a konec........zustal na uvodnim uvitacim okne z biosu - Napis INTEL.....pokud se chci dostat do biosu pomoci tl. F2 napise Entering to setup
a na radce podtim Press ESC for BBS POPUP a na dalsich radkach informace o obsezenem hardwaru..........nebootuje z zadneho media, nedela proste nic.....pokud zmacknu ESC, radka se zmeni na BBS POPUP has been selected, ale nebootuje a do klasickyho bios menu me to taky nepusti......Uz opravdu nevim co s tim............moc prosim o radu..........


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 17:45 
Zdarwc dokázal jsi to vyřešit?? Mě udělalo to samé na Asus F3Tc...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem
PříspěvekNapsal: ned říj 04, 2009 23:12 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
doporucuji znovu format obou diskovych oblasti (C:\ i D:\ - > stejne jste rikal ze jste zazdil WIN VISTA - cili je asi ani nechcete pouzivat) .. a ciste a znovu nainstalovat XP :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem
PříspěvekNapsal: úte říj 06, 2009 12:49 
tak ja jsem to vyřešil jinak protoře s windowsami to nema nic... Koupil jsem novou baterii (CMOS) (i když stará měla 2,8v ale neva) při vyndaný baterii z noťase jsem ji tam vrazil ,připojil napájení ,připojil USB klíč s biosem a flas utilitou . .spustil comp(naběhl nadpis ASUS) a po 5 vteřinách jsem zamáčkl Fn+B a začalo se něco načítat z usb asi po 20-30 vteřinách jsem to vypnul tlačítkem Power a opět zapnul a win. nabehl..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem
PříspěvekNapsal: úte říj 06, 2009 20:52 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
hehhehe tak hlavne ze slouzi :-D

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velky problem
PříspěvekNapsal: pon zář 20, 2010 20:27 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Bylo potreba vytvorit BootFlasku a natahnout newBios. Stara verze biosu nerada XP :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group