Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř lis 21, 2018 13:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: sob bře 08, 2008 21:14 
prosim poradte niekedy mi nabehne odra obrazovka a restartuje ma vypisuje toto driver irqo not less atd
dolenizsue pise nieco ze netio.sys a 0x0000000D1, 0x000000014, 0x000000014, 0x000000002x 0x000000000x 0x82942A7A
co to je? som zufaly


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: ned bře 09, 2008 21:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Nemas tam nejakej software co se menuje irqo nebo netio? Protoze tohle vypada na nejaky konflikt ovladacu

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 10:21 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já bych okamžitě nastartoval programy Memtest na ověření RAM a Prime95 na stabilitu systému. Popřípadě zátěžové testy v Everestu. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: ned bře 22, 2009 19:22 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
To samí se děje i mě. Nechápu proč...ramkama to není, CPU taky ne a HDD těžko tak fakt netušim :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: ned bře 22, 2009 22:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Chyba ovladačů, napiš co ti to tam píše a pak se uvidí co dál.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: pát dub 03, 2009 19:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Fox píše:
Nemas tam nejakej software co se menuje irqo nebo netio? Protoze tohle vypada na nejaky konflikt ovladacu


hehe.. zaprve neni nic jako irqo ale IRQ 0 :-) a neni to program ale irq pozadavek.. jinak bych to tipoval taky na drivery.. opis prosim celou hlasku at vime co a jak dal :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pomoc modra obrazovka
PříspěvekNapsal: čtv črc 09, 2009 12:56 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Asi máte nod 32 co ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group