Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát pro 14, 2018 17:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 00:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2007 23:32
Příspěvky: 16
Dnes som sa prvý krát nataktoval PC,všetko prebehlo OK,ale neviem prečo,v CPU-Z sa mi zobrazuje neustále rovnaké napätie,i keď som ho v BIOS-e se zvýšil.
Prečo?

_________________
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800 EE(2.5 @ 2.81Ghz) + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 3 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;
Cooling:

Front Down- Papst 220 V
Front Up- SilenX XIXP6414 92 mm
Rear -SilenX XIXP7614 - 120x38 mm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 09:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2007 23:32
Příspěvky: 16
Práve som si všimol,že CPU Z nezaregeistroval ani zmenenie voltáže RAM ky
:(

_________________
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800 EE(2.5 @ 2.81Ghz) + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 3 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;
Cooling:

Front Down- Papst 220 V
Front Up- SilenX XIXP6414 92 mm
Rear -SilenX XIXP7614 - 120x38 mm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 11:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
A běhá všechno na vyšších taktech bez chyb?
Jestli ano, tak bych to neřešil, naopak, bylo by to lepší.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: sob bře 15, 2008 13:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv kvě 31, 2007 23:32
Příspěvky: 16
Zatial bez problemov,ale netestoval som to ešte,tak nemôžem povedať že je všetko OK.
Ide o to že na doske mám nastavených 1,4 V do CORE a CPU Z mi ukazuje neustále to isté,či dám viac alebo menej V.Takisto RAM ako som písal.
Nemám rád ked sa niečo správa tak ako nexcem

_________________
MB:Asus M2A-MVP AMD480x CF;CPU:AMD AM2 4800 EE(2.5 @ 2.81Ghz) + Arctic Cooling Freezer 64 Pro ;HDD WD 500 GB SATA;RAM:Kingston 3 GB 667 Mhz;Grafika: GF 8600 GT(pasiv);Power:Fortron Blue Storm 400 W,Case: THERMALTAKE MAMBO;
Cooling:

Front Down- Papst 220 V
Front Up- SilenX XIXP6414 92 mm
Rear -SilenX XIXP7614 - 120x38 mm


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: ned bře 16, 2008 19:10 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
skus jinou verzy CPU-Z nebo pouzij everest;)

_________________
Sestava: AMD Athlon64 X2 4200+ @5000+ , A-Data DIMM 2048MB DDR II 800MHz Extreme Edition, Sapphire ATI Radeon X1950XT 256mb+AC S1, Seasonic S12 430W, Gigabyte M55S-S3, Seagate Barracuda 160GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: úte bře 18, 2008 11:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Zkus ještě Prime95 jestli jsi stabilní a Memtest jestli jedou RAM jak mají. :stop:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: stř čer 24, 2009 11:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 08, 2009 20:23
Příspěvky: 208
Bydliště: Slovensko
to maš ešte dobre mne CPU-Z po pretaktovani z 2.53 na 3.16 ukazoval 9.49GHz :D Najskor som na to hladel ako koza na nove vrata :-o ked mi došlo že asi čosi bude zle hned som urobil screen :D a rychlo skusil stabilitu :D po teplotach v zataži 47°C som sa tešil ako male decko že asi nejaky rekord :D a v Evereste kukam a tam 3.16 trochu som osmutnelm ale aj to je dokaz že tomu CPU-Z občas hrabne tak to budeš mat čosi podobne ako ja
prikladam creen


Přílohy:
f_167687221_067531152fecc79c60771639c6fe177b.jpg
f_167687221_067531152fecc79c60771639c6fe177b.jpg [ 45.5 KiB | Zobrazeno 11564 krát ]

_________________
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Napätie CPU
PříspěvekNapsal: pát lis 11, 2011 20:42 
Zdravim, chtěl bych se zeptat nějakého odborníka, jestli má být AMD FX čtyřjádro nápájen osmi pinem, tedy 2x12voltů , nebo jedním čtyřpinem.
Dík za odpověď.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group