Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 17:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 3D Mark 2006 download
PříspěvekNapsal: úte dub 04, 2006 19:50 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
3D Mark 2006 verze 1.0.2 můžete stahovat tady:

3D Mark 2006 download

velikost: 580MB

hardwarové požadavky:
CPU 2,5GHz
DirectX9 grafická karta s podporou SM2.0 (doporučeno SM3.0)
1GB Ram
1,5GB mista na HDD

... obrázky z 3D Mark 2006 ...

Jedná se program, který testuje výkon vaší grafické karty a výsledek můžete porovnat s ostatními uživateli zde na fóru.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř srp 30, 2006 17:29, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 17:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 09, 2006 20:55
Příspěvky: 6
Bydliště: Praha
Leadtek PX7900GTX - 650/1600 >>> 710/1900
01: 34800
03: 24600
05: 11900
06: 5700


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 20:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 09, 2006 20:55
Příspěvky: 6
Bydliště: Praha
Mám to ale dělo :)

_________________
Opteron146@3GHz + Arctic Freezer 64 Pro ; A-Data Vitesta–1GB 500 MHz CL2,5 ;
MSI K8N Neo4-F nVidia nForce4 ; Seagate–80 GB ; Leadtek PX7900GTX – 650/1600@710/1900 ; Creative SB Audigy 1 ; FSP Epsilon – 700W ; Nec ND4550A ; Samsung SM 710T ; Koss SB-40 ; Creative Inspire T2900 ; Logitech G5 ; Everglide DestructPad ; Samsung Internet Keyboard ; Karneval Turbo 5/0,5 Mbps


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 25, 2006 22:21 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Slamb píše:
Mám to ale dělo :)


trošičku :) hihi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 15:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 16:11 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
BigAnonym píše:
Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?

chtělo by to příště stahovat přes nějaký download manažer, který umí obnovit spadlé připojení, např. Flash Get, když to spadlo ve stahování ve Firefoxu, tak s tím už asi nic udělat nejde

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 16:24 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 21, 2006 19:33 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
BigAnonym píše:
Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení

a pokud nemáte nějakou novou dobrou grafiku, tak doporučuji radši stahnout nějakou starší verzi 3DMarku a taky zabiraji miň

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
PCMark píše:
BigAnonym píše:
Nojo, tak já teda začnu stahovat znova. A to už jsem měl nastahováno 7 hodin :| . Mám strašně pomalé připojení

a pokud nemáte nějakou novou dobrou grafiku, tak doporučuji radši stahnout nějakou starší verzi 3DMarku a taky zabiraji miň


No, mám nVIDIA GeForce 6600 GT původně 500/900 na test jsem jí vytáhnul na 582/1000 ale stejně jsem dal něco pod tři tisíce bodů.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon kvě 29, 2006 19:19 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
myslím že je ten vysledek je v pořadku a na těch 582/1000 by mohla jet pořád a ne je na testy :D

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 06, 2006 21:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř kvě 17, 2006 19:01
Příspěvky: 60
PCMark píše:
myslím že je ten vysledek je v pořadku a na těch 582/1000 by mohla jet pořád a ne je na testy :D


Bohužel ne. Na těch 582 se často zasekne a test se mi povedl celý dokončit až na potřetí. Nyní jí mám na 558/1000 a drží napsrosto v pořádku.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 12, 2006 19:45 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
vaše výsledky v 3DMarcích prosím pište zde:

http://pcmark.info/viewtopic.php?t=284

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 16:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 14:19
Příspěvky: 42
Bydliště: HK
Stáhnul jsem si 3D Mark 06 a nejde mi spustit instalace :( Nevíte čím to je ?

_________________
CPU:(AM2)AMD ATHLON 64 X2 5000+Black Edition @ 3,2Ghz - 1,45V (Cooler Master Hyper TX) VGA: ATI Radeon 2900 PRO-740@2000. RAM: Kingmax 4x512MB DDR2 667Mhz @800 Mhz 2,1 V. MB:MSI K9N Platium nForce 570 HDD:WD CaviarXL 160GB SATA300. Forton Blue Storm II 500W
/Windows Vista Ultimate/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 03, 2006 10:00 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
PCMark píše:
BigAnonym píše:
Hmm, tak jsem si to chtěl stáhnout a v 481 MB mi spadnul net. Stahoval jsem to přes Firefox. Takže mi zbyl soubor 3DMark06_v102_installer.exe.part
který má 481 MB a nevím, jak to teď dostahovat. Firefox to vždycky začne stahovat celý znova :cry:

Nevíte prosím někdo, co s tím?

chtělo by to příště stahovat přes nějaký download manažer, který umí obnovit spadlé připojení, např. Flash Get, když to spadlo ve stahování ve Firefoxu, tak s tím už asi nic udělat nejde

Jde to. Někde na internetu jsem četl návod, že staří stáhnou d. manager a pak přejmenovat koncovku part na koncovku toho managera. Teť nevím jakou :-( a soubor normálně otevřít v download manageru. Manager se zeptá na odkaz odkud se to stahovalo (sámo to nenajde) a pak vesele pokračuje.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 05, 2006 21:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
mozek007 píše:
Jde to. Někde na internetu jsem četl návod, že staří stáhnou d. manager a pak přejmenovat koncovku part na koncovku toho managera. Teť nevím jakou :-( a soubor normálně otevřít v download manageru. Manager se zeptá na odkaz odkud se to stahovalo (sámo to nenajde) a pak vesele pokračuje.

Mel by to dat kazdej... Data jako data. Overi soubor a jede ;)

Jde jeste o to, jestli zdrojovy soubor umoznuje pokracovat ve stahovani :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: hadanka
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 08:34 
nevite nahodou kde by se daly stahnout ovladace na geforce go 7600??jsem z toho jelen...a taky vyhlasuji hlasovani o spravny vysledek:-)...AMILO pi1556, Intel Core 2 Duo 1,83GHz, 1024 ram, 120 gb hdd...a samozrejme GeForce Go 7600 256 Mb...az stahnu tu vec, tak take napisu...jen jestli se to vubec vyplati stahovat...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: problém s PC
PříspěvekNapsal: stř říj 18, 2006 08:30 
mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problém s PC
PříspěvekNapsal: stř říj 18, 2006 09:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jochen píše:
mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Vyzkousej, jestli se toci vsechny vetraky... Zkratka jestli se neco neprehriva... Konkretne grafika ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Přetaktovat CORE DUO ??
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 01:21 
Tady píšete že to potřebuje nejmíň 2,5 ghz to znamená že když mam Intel Core 2 duo že mi to nepůjde?? jak si ho mam přetaktovat treba na 3 ghz mam Core 2 duo E6400 mam ho dobre chlazenej kolem 34°C


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: mam to ale delo
PříspěvekNapsal: úte lis 21, 2006 21:22 
Hmmm super pevny disc!!! :lol:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group