Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 18:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: problém s PC
PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 12:45 
Jochen píše:
mám problém s PC. Složil jsem si sestavu: AMD Athlon64 3800+ AM2, 2x 512 Ram DDR II.800MHz, geForce 7600GT silent Gigabyte 128 DDR III. do PCIex, MB GIGABYTE M55S-S3 nF550 AM2, DDR2,..... , 400w zdroj ATX, DVD vypalovačka LG, HDD WD 250GB s 16mb cache SATA II., Problém je v tom, že když zapnu nějakou náročnější hru na grafiku (např. NFS Most Wanted, Hvězdnou pěchotu., ... ) tak mi zamrzne kompletně celý komt. Testoval jsem vše a vypadá to na grafickou kartu. Drivery nové drivery nepomohly. Sranda je v tom, že to běží na jiném PC., Co s tím? Dík.

Myslíš, jeko že ti padne ta hra a zobrazí se třeba jen tmavá obrazovka? Napiš co přesně ti to dělá, měl jsem podobný problém.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3dmark2005
PříspěvekNapsal: ned úno 11, 2007 12:22 
9447 bodů. Procesor AMD Athlon 64bit 3800+,2x512MB ram DDR2 dual,Základní deska Asus M2V,grafická karta Saphir Radeon X1950XT.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 23, 2007 07:48 
Zkus snížit frekvenci paměti.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 20:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 22, 2007 17:47
Příspěvky: 24
mám problém
stáhl jsem si 3dmarka06 v poho ale když to pustím tak se mi to sekne a musím dát ukončit.
Nevíte vo co go? :?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 20:09 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 21:00 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
DXDIAG mnohé napoví....

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 22:09 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 22, 2007 17:47
Příspěvky: 24
Jackal píše:
Bylo by dobré, kdyby jsi napsal co máš za grafiku ?? Přetaktovaná ?? Prostě nějaké informace. ;)


mám HIS Excalibur X800GTO 256MB IceQ II Turbo (v obrázku)
a přetaktovaná zatíím není :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 23, 2007 22:28 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 24, 2007 15:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 22, 2007 17:47
Příspěvky: 24
Awast píše:
3DMark06 má určité požadavky pro spuštění... třeba Shader Model 3.0 (který nemáš), který buďto během testování přeskočí, nebo když si neporozumí s nastavením nebo drivery, tak prostě kolabuje...


už je to v poho.
Prostě jsem to přeinstaloval :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 3D Mark 2006 download
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 17:24 
Ja mam nej delo a je to jen notebook. Core2Duo T9300 2,5ghz 6MB SASI, 4GB RAM DDR2, GEFORCE 9650GS DDR3, 2x250HDD, Blue Ray ROM-ku a Full HD displey.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 3D Mark 2006 download
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 17:50 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Ty jo GF 9650GS bych chtěl vidět :D

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group