Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte pro 11, 2018 09:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Call of Duty 4 piše chybu
PříspěvekNapsal: sob bře 22, 2008 13:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Zdravým když hraju tak se my po pád mynutách vypne hra a napíše mi to chybu a když chci hru zapnout tak se my oběví tahle tabulka.

Obrázek

Nevýte co to je ,??
Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty 4 piše chybu
PříspěvekNapsal: sob bře 22, 2008 21:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Z nějakého důvodu ti padá Call of Duty 4. Může to být přehřívání, chyba v cracku pokud nemáš originál, můžou to dělat ovladače, Windows mohou mít špatnou náladu :lol: ...
Z téhle tabulky se to zjistit nedá, to jen hra hlásí, že minule nebyla řádně ukončena, a jestli ji tedy chceš pustit v tzv. Safe mode, což znamená doporučené (minimální) nastavení. Klidně dávej ne, a pokus se přijít na to, proč to padá.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty 4 piše chybu
PříspěvekNapsal: sob bře 22, 2008 21:37 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Napiš co máš za HW a systém ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty 4 piše chybu
PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 00:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Já myslím že to bude předříváním .protože když jsem vypnul PC na 4 hodky a pak COD4 zapnul přez Xfire tak to běhalo v poho.

mám:
Windows XP
AMD A64 x2 4200+
deska MBAS0140 ASUS M2A-VM HDMI/AM2,2K,AMD690G
A-DATA 2x1024MB DDRII 800+ Extreme Edition
ATI Radeon HD 2600 PRO , 512 DDRII


Naposledy upravil drobek314 dne pon bře 24, 2008 13:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Call of Duty 4 piše chybu
PříspěvekNapsal: pon bře 24, 2008 10:04 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
A hraju na rozlišení 1024 x 768
Tak nevým čím to muže být , ale asi přehřívání grafiky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group