Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 16:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: sob dub 12, 2008 23:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 12, 2008 22:53
Příspěvky: 1
mám takový zajímavý problém.zapnu počítač,načte se,kliknu na účet a otevře se plocha ,ale načte se jen tapeta a nic víc.ani hlavní panel,ani složky,které mám na ploše.dá se jen jediná věc,a to otevřít správce úloh systému windows přes ctrl+alt+del.jen tam mohu otevřít aplikaci,kterou potřebuji.zkoušel jsem scandisc,ten po kontrole prohlásil,že je vše bezchyby.nouzový režim se ani nenačte,a i po scandisc kontrole i při zpuštění bodu obnovení stále naskočí jen plocha s tapetou a nic víc.mám windows xp prof. nevíte prosím někdo ,jak to vyřešit?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: ned dub 13, 2008 12:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Spravce uloh --> Aplikace --> Nova uloha --> napis Explorer --> OK

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: ned dub 13, 2008 14:04 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Jak psal zener, spust Explorer. A já ti následně doporučím dobrý scan proti virům.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 12:51 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdar,
mám stejný problém , zkoušel jsem tam napsat EXPLORER a dát Ok , jenže se nic nezlepšilo ( na chvilku tam sice proběhla spodní lišta , ale za sekundu zas zmizela )
nevíte co stím ??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 14:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Thomas555: Doporucil bych kontrolu systemovych souboru a jejich pripadne nahrazeni puvodnimi verzemi. Bude k tomu potreba instalacni medium s Wndows. Postup je pak obdobny... Spravce uloh --> Aplikace --> Nova uloha --> sfc /scannow --> OK

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 16:02 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Postupoval jsem podle tvého návodu a ono se nic nestalo ( zadal sem sfc /scannow dal OK , naběhlo načítání , jestli prý soubory odpovídají těm původním , po chvíli to doběhlo do konce a nic se nestalo - žádná hláška reakce prostě nic ) nevim co s tim už sem to zkoušel restartovat, projet nějakým Ad a Spy war programem (našlo to nějaký brebery tak sem je odstranil ),ale nelepší se to.
Nevíte aspoň jak je možný , že ty ikony zmizely - jestli sem něco omylem smáznul nebo přepsal??
Díkes


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 16:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Thomas555: Zkusil bych preinstalovat Service Pack. I kdyz ho v PC treba uz mas, normalne si stahni z internetu aktualni Service Pack pro Tvuj operacni system a nainstaluj ho. Pro XP je SP3 a pro Vistu je to SP1. Nahraj ho treba na flashku a nebo vypal na CD. Pak je pres spravce uloh zadas cestu a spustis. Treba E:\sp3.exe.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 19:37 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Opět to nepomohlo ( stáhnul sem si Servise Pack 3 - mám Xp professional ) , ale opět nic.
Ještě mě napadlo není nějakej program pro obnovu ikon , ptže sem zjistil přes správce úloh , že na ploše jsou všechny ikony jen já je v reálu nevidim ( zkusil sem ze správce z nabídky start vytvořit zástupce již existujícího programu a pak ,opět přes správce , sem zjistil že se opravdu vytvořil ( ale zase ne v realu ) ( nevim jak se to jmenuje - uzamknutí pracovní plochy nebo tak - že prostě soubory nejsou vidět ale jsou tam )
ještě je divný že ani myš na ploše nefunguje konkrétně pravý kliknutí nevyvolá žádnou nabídku
je ještě možnost záchrany nebo pomůže jen reinstall Windowsu?
Dík za rady :prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: čtv čer 05, 2008 20:36 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Teď sem našel na netu , že by mi možná pomohl bod obnovy ( jestli jsem to správně pochopil tak se systém vrátí o několik dnů zpět kdy bylo vše OK a obnovíí tak starší nastavení )
stačí napsat do Nové úlohy - %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe - jenže mě to hlásí chybové hlášení a tím pádem mi to nepomůže
Tím se tedy ptám pomohl by bod obnovy a jak se k němu dostanu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: sob čer 21, 2008 20:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon kvě 28, 2007 16:46
Příspěvky: 51
Bydliště: Vsetín
Thomas555 píše:
Teď sem našel na netu , že by mi možná pomohl bod obnovy ( jestli jsem to správně pochopil tak se systém vrátí o několik dnů zpět kdy bylo vše OK a obnovíí tak starší nastavení )
stačí napsat do Nové úlohy - %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe - jenže mě to hlásí chybové hlášení a tím pádem mi to nepomůže
Tím se tedy ptám pomohl by bod obnovy a jak se k němu dostanu?



to sem zkoušel a možná to bylo jen mojí hloupostí,ale prostě mě ten bod obnovy hodil jen o několik minut zpět a nic mi to nepomohlo,ale zkusit to můžeš a zkus nanějak spustit msconfig a tam ten bod obnovy je.

(zkus tlačítko win+r a tam napsat msconfig)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: pát zář 12, 2008 19:52 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Na plose prave tlacitko mysi -> Seradit ikony -> Zobrazit ikony na plose musi byt zaskrtnuto :-))

Taky jsem vubec netusil ze tam neco takoveho je. Nasel jsem to, az kdyz synkovi z plochy zmizly ikony...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 09:10 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám stejný problém, na ploše pravým tlačítkem kliknout můžu, ale nic se nezobrazí, takže to nepomůže :-) Bod obnovy z nějakého důvodu není vytvořený, takže tudy cesta nevede...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: pon bře 02, 2009 14:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Start --> Spustit --> sfc /scannow --> OK
Tento prikaz vyvola kontrolu systemovych souboru a pripadne je opravi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: ned bře 08, 2009 11:37 
..zdravim mám stejný problém..zůstane jen obrázek plochy ale v tommto případě nejde zapnout ani správce uloh...před dvouma dnama sem si tam mrsknul avasta ..je možný že našel vira v exploleru a maže a proto to nenabíhá?Díky za nějáký návrhy co s tím


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: úte říj 20, 2009 10:30 
stalo se mi to v notebookupředevčírem,naběhne černá nebo modrá plocha s šipkou (Win jsou originální),bez ikon a lišty se startem,zkoušel jsem i v nouzovém režimu,ale tam je to stejné,akorát je tam v rozích napsáno nouzový režim. Acronis před spuštěním pomohl udělat image,ale to zatím neřeší neovladatelnost. Zkusím ještě přes F8 poslední známou konfiguraci...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: stř lis 04, 2009 14:07 
pohis píše:
stalo se mi to v notebookupředevčírem,naběhne černá nebo modrá plocha s šipkou (Win jsou originální),bez ikon a lišty se startem,zkoušel jsem i v nouzovém režimu,ale tam je to stejné,akorát je tam v rozích napsáno nouzový režim. Acronis před spuštěním pomohl udělat image,ale to zatím neřeší neovladatelnost. Zkusím ještě přes F8 poslední známou konfiguraci...

Také zčernala obrazovka, nejde nic spustit, vidím jen myš. Originál windows, nechci reinstall. Nouzový režim dělá totéž. Prosím o pomoc.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná�locha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: úte pro 08, 2009 22:40 
Připojil jsem HD př� USB šu�ík �jinému �. Nechal jsem disc projet Disc-doctorem a Windows Defenderem - ten našel M�ware - po jeho odstranění PC�r�oval normálně.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 18:58 
Mam obdobu tohohle Malware. Ucty administrator + uzivatel. Napaden byl Uzivatel. Uzivatel ma jen obrazek z plochy, ale vse ostatni je pryc. Lista start je fuc. Nefunguje sprava a da se jenom kopirovat soubory.
Administrator ucet je poskozen a v nouzovem rezimu tam zustal Malware s automatyckym spustenym Scanvirem - samozrejme fake koupe. Nic jine nejde spustit protoze ten program zablokoval CTRL ALT DEL.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: ned dub 18, 2010 18:32 
mam stejny problem a vyresil sem ho na pul.., po kliknuti na ctrl+alt+del prejdu na procesy najdu si tam proces s nazvem TSC.exe dam ukoncit a vse mi nacte, cela plocha atd...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosba o pomoc.-Prázdná plocha,jen tapeta.
PříspěvekNapsal: sob pro 11, 2010 08:59 
MAm stejny problem, dostal jsem se do faze ze je potreba ukoncit csrcs.exe ve sprave uloh a pak vse nabehlo, jeste se musim potrapit tak aby to nabehlo vzdy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group