Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 05:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak zálohovat záložky - Opera
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 22:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Zdravým jak mám zálohovat moje záložky s prohlížeče Opera abych je tam přeinstalovaní Windows znovu dal.
Mám Opera 9,24
Díky .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak zálohovat záložky - Opera
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 22:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Operu nepouzivam, ale nastaveni je tady... Zalohuj tento cely adresar. Po obnove staci jen zkopirovat adresar do stejneho umisteni a vse by melo byt jako driv.
Kód:
%appdata%\Opera


Tento postup uspesne pouzivam u Firefoxu. Ostatne tady moje slova potvrzuji.
http://www.opera.com/support/search/view/313/

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak zálohovat záložky - Opera
PříspěvekNapsal: stř dub 16, 2008 23:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Soubor - Import a Export - Exportovat záložky Opery....
Vytvoří se ti jeden soubor, který do nové Opery dáš stejným postupem, akorát dáš logicky - Importovat záložky Opery.

Pokud zkopíruješ celý adresář v Application Data jak psal zener, zůstane ti kromě záložek i veškeré nastavení.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak zálohovat záložky - Opera
PříspěvekNapsal: čtv dub 17, 2008 15:12 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Díky moc .:brv:
Už to mám hotový.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak zálohovat záložky - Opera
PříspěvekNapsal: stř kvě 19, 2010 12:19 
ahoj, neda sa urobit v opera dalsi riadok zaloziek ? pretoze uz ich mam asi 40 a vobec na nich nevidim ako su natiskane ksebe


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group