Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv čer 21, 2018 09:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 19:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 25, 2006 12:42
Příspěvky: 41
Bydliště: Teplice
Ahoj..

Nedavno jsem si poridil ASUS M2N-MX a pri instalaci ovladacu jsem narazil na problem s ovladacem pro LAN.. Problem vypada zhruba nasledovne: otevru setup.exe, odklikam veskera "next" a pote, co zapocne instalace, se mi to zasekne na 99% (jako ono to procenta neukazuje, ale proste ta modra cara, je u konce :oops: ).. Krom programu se zasekava i cely komp... No a dostat se z toho pomaha pouze tvrdy restart.. Pricemz pote se mi zasekava i nabihani Woken :-D Pote davam jeste jeden tvrdy restart a pri bootovani Woken volim "Posledni funkcni konfiguraci", ktera jiz ale normalne nabiha..

Predpokladal jsem, ze se mozna jedna o nejakou chybu kvuli mym (mirne upravene v nLite) Windowsum (jelikoz neco podobneho se mi stalo pri instalci grafickych ovladacu... Tak jsem si preinstaloval okna na normalni verzi... A ono to porad hazelo chyby :(

Na oficialnich strankach jsem si stahnul ovladace nove, nicmene chyba se opet opakovala...

Svym zpusobem zbyva uz jen update BIOSu, ale do toho se mi moc nechce, jelikoz jsem to nikdy nedelal...

Nevite nekdo, co s tim? Mozna se jedna o chybnou desku a mel bych uvazovat o reklamaci?



Predem dekuji..

_________________
Nebojim se smrti, jenom kdyby nebyla naporad


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 20:03 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Sekání počítače může mít několik příčin. Zkontroluj teploty, projeď RAM programem Memtest. Zkus Prime95 na stabilitu počítače. Pročisti počítač programy na malware a viry. ;) Zkus instalovat LAN ne přes setup, ale přes aktualizaci ovladače ve Správci zařízení. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 22:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
S tou první řádkou Jakcale moc nesouhlasím. Říkal že zrovna doinstaloval OS takže viry jsou hodně nepravděpodobné. Kdyby to byla nějaká vadná část PC tak by se to zasekávalo nepravidelně a kdekoliv a kdykoliv. S tou druhou už jo. Jinak jsi si opravdu jistý že instaluješ drivery na správnou verzi? Ať OS tak i tý LANky. Zrovna dneska jsem kámošovi přeinstalovával kompa, pač se mu rozbil disk a instaluju mu z noťase driver na síťovku a nějak mi to nejde, hlásí to nekompatibilitu. Asi po 10 minutách jsem si všiml že jsem stáhl drivery na 64-bit Visty a né na 32-bit XPčka, prostě jsem to přehlédl vedle popisu souboru. Taková důležitá informace a ona je psaná snad velikostí 5. :evil:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 11:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 25, 2006 12:42
Příspěvky: 41
Bydliště: Teplice
Ovladace bych mel mit spravne (stahoval jsem urcite pro WinXP 32bit) .. Je sice fakt, ze uvnitr archivu se nachazeji slozky pro vsechny verzy Woken, ale teoreticky by instalacni program mel sam volit spravnou verzi.. No pokusim se smazat slozky oznacene jako jine nez WinXP-32bit a uvidim, co to s tim udela

_________________
Nebojim se smrti, jenom kdyby nebyla naporad


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 12:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Když si to tak pročítám s odstupem času tak mi došlo že určitě nic nezkazíš tima testama. Na malware a viry bych nevsázel ale ten Memtest bych udělal, Primem taky nic nezkazíš.Taky mě napadá nemůže bejt něco s diskem v nepořádku? Projeď ho nějakým testovacím zařízením, těd si ale nemůžu vzpomenout na žádnej co za to stál.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 13:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 25, 2006 12:42
Příspěvky: 41
Bydliště: Teplice
Hardware by mel byt v poradku.. Protoze jak jsem jiz rikal, chyba nastava pouze pri instalaci ovladacu pro LAN.. :(

Napr. prave ted pisu normalne z noveho kompu, kam jsem si pridal do PCI slotu Sitovou kartu.. :) Takze bych to spis videl na to, ze mam vadny onboard LAN port :(

_________________
Nebojim se smrti, jenom kdyby nebyla naporad


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: pát čer 20, 2008 21:07 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám podobné problémy a ještě k tomu se mi stává, že PC se restartne kdykoli se mu zachce.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: sob říj 18, 2008 14:20 
PROSÍM KDE NAJDU OVLADAČ KE STAŽENÍ nvidia geforce 6150,PRO ASUS?Prosím odepište
KODOVANI@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: sob říj 18, 2008 15:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: sob čer 05, 2010 16:40 
Dobrý den mám problém s LAN připojením. S kamaradem jsme si stahli hamachi aby jsme mohli hrát hru(warcraft 3 TFT) přes LAN a když ve hře vytvořím server tak on ho nevidí a to samé když ho vytvoří on tak ho nevidím já. Ale ještě před půl rokem to šlo normálně jsme to hrali. A chci se vás zeptat jestli třeba nemám já nebo on něco špatně nastavené. A stahli jsme si ještě garenu a taky nam to delá to samé ale ostatní servery vidíme a byly jsme oba na stejnem serveru.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s LAN Driver pro ASUS M2N-MX
PříspěvekNapsal: úte kvě 24, 2011 14:20 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
mam notebook acer a mam problem pripojeni s in ternetem na vistach funguvali vsechny radice spravne xp je uplme prazdny kdyz jsem mi podaril nejaky radic stahnout tak neni na sto procent kompatibilni nebo nefunguje vubec...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group