Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 16:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 07:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 23, 2007 19:41
Příspěvky: 27
Dobrý den,

je možné u STB Philips DTR 220 libovolně řadit kanály? Přístroj nabízí abecední řazení a řazení podle poskytovatele, ale ryze individuální řazení nemohu nikde objevit. Je možné si sice sestavit a seřadit oblíbené kanály, ale na jejich reálnou pozici na ovladači to nemá vliv. Pokud mi můžete poradit, budu rád. Děkuji. Waawe


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 08:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Mám úplně stejný problém u Hyundai blabla (typ si nepamatuju :) ) a po hodinách zkoušení jsem dospěl k závěru, že to prostě nejde. Jde to řadit jak jsi napsal, jde to dát do oblíbených, ale ručně seřadit to nejde. Řekl bych, že dospěješ ke stejnému závěru, vzhledem k tomu, jak se dneska takové zboží vyrábí - jedna firma + různé potisky výrobců.

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 10:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Nemam zkusenosti s timto zarizenim, ale toto je nejlepsi resit na foru vyrobce. Vetsinou se tam vyjadruji technici, kteri poradi nebo aspon potvrdi nemoznost te ci one funkce. Pripadne bych jeste zkusil nahrat novy firmware - pokud je k dispozici.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Settopbox Philips DTR 220 - řazení kanálů
PříspěvekNapsal: úte čer 09, 2009 23:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte čer 09, 2009 23:55
Příspěvky: 2
WAAWE píše:
Je možné si sice sestavit a seřadit oblíbené kanály, ale na jejich reálnou pozici na ovladači to nemá vliv. Pokud mi můžete poradit, budu rád. Děkuji. Waawe


No skoro hotovo, pomocí LIST/FAV přepni na oblíbené a stiskni OK a pak EXIT. A teď už máš oblíbený stanice i pod číslama.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group