Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 04:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Půjde mi každá RAMka na notebook?
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 11:27 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Půjde mi každá RAMka na notebook? Mám notebook ASUS A6 a chtel bych tam dat RAMku. Nejlépe 2GB. A Chtěl bych se zeptat jestli mi půjde úplně každá RAMka nebo jenom některé speciální??? Poraďte mi prosím: napište na e-mail adam911@seznam.cz
nebo sem!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Půjde mi každá RAMka na notebook?
PříspěvekNapsal: úte srp 19, 2008 06:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Asus A6 je malo. Jinak treba typ A6Km ma operacni pamet DDR 333 MHz, je tedy mozne, ze budes mit stejnou. Pak musis vybirat ze starsich typu pameti. Seznam je treba zde
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... 8PC2700%29

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Půjde mi každá RAMka na notebook?
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 09:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv srp 31, 2006 09:48
Příspěvky: 47
Bydliště: Praha
Ahoj, potřebuju taky v tomhle poradit. Potřebuju v notasu Acer Aspire 3103NWLMi (LX.ABK0C.059) rozšířit pamět. Ted je tam tahle DDR2-533 (266 MHz) - (info z everstu). Na CzC mi poradili dát tam nějakou z těchto


http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... am%C4%9Bti\DDR+II+(Notebook)\PC667+DDR+II+(PC5300)

Jen nevím, pokud tam je ted RAM PC533, jestli půjde ta PC667. Chtěl bych tam dát 2x1G. Budou mi chodit na tomhle stroji i ty 667? A v plný výši, aby nebyli nějak omezený.

Předem díky za rady

P.S.Ten odkaz se nezobrazuje příliš korektně, cesta na CzC je: Operační paměti \ DDR II (Notebook) \ PC667 DDR II (PC5300)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Půjde mi každá RAMka na notebook?
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 13:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Paolo: Budou fungovat vsechny pametove DDR 2 moduly pro notebooky. Rychlost vsak bude ta nizsi z dvojice zakladni deska a operacni pamet.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Půjde mi každá RAMka na notebook?
PříspěvekNapsal: úte říj 07, 2008 08:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv srp 31, 2006 09:48
Příspěvky: 47
Bydliště: Praha
Zener: To sem přesně potřeboval vědět, díky za super odpověd!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group