Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 09:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: ned zář 24, 2006 07:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát zář 22, 2006 18:50
Příspěvky: 16
Prosím mohli by ste mi aspoň říct jestli to vůbec pude přetaktovat tenhle procesor na základní desce Acer F661GX jestli s touto deskou má někdo zkušenosti tady je výpis z CPU-Z Díky

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2006 11:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát zář 22, 2006 18:50
Příspěvky: 16
Asi to nikdo neznáte co no to je jedno kdyby někdo věděl jak tak napište díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 12:08 
Weightlifter píše:
Asi to nikdo neznáte co no to je jedno kdyby někdo věděl jak tak napište díky


Samozřejmě že to taktovat de, já mám Intel Celeron D 310 2.13Ghz @ 3.04Ghz :cool:
Stačí když v biosu zvedneš FSB ;)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 01, 2006 18:06 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
jenže tady záleží co ta deska umožnuje nastavit, pokud umožňuje změnu FSB, tak to přetaktovat půjde

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 14, 2006 17:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát zář 22, 2006 18:50
Příspěvky: 16
No a jak to mám zjistit tam v BIOSu je jenom nějakej Performance mod ale víc nic


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: De to vpoho:D
PříspěvekNapsal: sob lis 17, 2007 21:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob lis 17, 2007 21:17
Příspěvky: 1
Mám Intel celeron 325 2,53 Ghz a pri asi 170 FSB sem ho s obyčejným chladičem dal na 3,2 Ghz o 2 Fsb navic a to už se mu moc nelíbilo:D

3,2 Ghz je slušné na tenhle šmejd :P :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: ned kvě 31, 2009 21:40 
Ahoj. Mam taky tuhle desku Acer F6610 a v biosu jsem nic nenasel... Snazim se taky o takt, ja nivm treba jsem to prehlidl ale nevim co mam hledat. Pls poradite mi nekdo? Diky MAjk!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: pon čer 01, 2009 12:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Většina tihle desek nepodporuje OC, takže máš asi smůlu.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: pon čer 01, 2009 13:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
nepodporuje OC ? FSB, paměti a VCore si na tom snad nastaví..

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: čtv čer 04, 2009 00:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
To je možný, ale pokud to půjde tak s tim nic moc nenadělá, mám s nima tyhle zkušenosti.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: pát čer 12, 2009 20:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
No odbre ale tak ze tedy ptal jsem se kde to asi tak mam hledat a neee jestli s tim nic moc neudelam. Ani ve vyhledavani v googlu to nenajde.. jsou tu jen dva odkazy na tuhle stranku a kazda v jinym enginu. Tak ze jeste jednou: PLS muze mi nekdo poradit co a jak bych asi mnel udelat "pokud to teda jde" abych si nataktoval procesor. Predem dekuju. MAjk!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Takt procesoru Intel Celeron D330
PříspěvekNapsal: stř říj 28, 2009 11:49 
Tahle deska taktovat nejde protože tento počítač je určen pouze na kancelářské použití. Už jsem se tím taky zabýval, ale bohužel víc se z něj vymáčknout nedá.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group