Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 10:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přetaktování AMD Duron 1,3 Ghz
PříspěvekNapsal: stř kvě 28, 2008 06:58 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdravím,

chtěl bych se zeptat jak je možné přetaktovat tohoto stařečka. Kamarád má to samé a běhá mu to na 1.9 MHz. Proto bych se chtěl zeptat, zda-li toho taky mohu dosáhnout.

Moje sestava je: 1,3 Mhz Duron, deska: ASRock K7S41, 1024 SDRam, Geforce 6200 AGP 128 MB.

Chci se zeptat, jak by to bylo s větráním. Na plné zatížení se mi teplota pohybuje lehce pod 60 C a zdroj je koncipován na Pentium IV, takže zde by problém být neměl.

Jsem v tomto zcela laik, takže děkuji za každou radu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování AMD Duron 1,3 Ghz
PříspěvekNapsal: ned čer 08, 2008 09:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Pokud se nebudeš vrhat do nějakýho extrémního OC tak si myslím nebudeš mít problém. Jen jde o to až kam tě pustí tvoje deska, vůbec jí neznám a nemůžu říct jak ti pude taktovat. Ale určitě je lepší než nad tím polemizovat to rovnou vyzkoušet. HW tím nijak nezničíš a alesppoň budeš vědět na čem seš.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování AMD Duron 1,3 Ghz
PříspěvekNapsal: pon kvě 25, 2009 16:37 
měl jsem AMD duron léta a udělal jsem z 1,8ghz 2,2ghz ale měl jsem overclock desku od solteku nejdřív si zjisti jestli máš k základní desce manuál potom se podívej zda - li nejsou na desce nějaký ty kostičky ( jumper) abys je mohl kdyžtak přehazovat potom je nutné jestli že máš amd duron tak ho musíš vyndat a podívat se . na zelené ploše procesoru je označení L1 - L3 ty musíš spojit mikrotuškou potom by ti to mělo valit jestli že máš 1,3ghz to je násobič taktu 13x100=1300Ghz 14x100=1400Ghz atd kdyžtak napiš na icq 339 346 010


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování AMD Duron 1,3 Ghz
PříspěvekNapsal: sob říj 02, 2010 19:15 
jak lze zjistit standart cpu ve vlasnostech mi ukazuje 1,2ghz ale pry ma 1,8ghz jak to mužu na jit v biosu pištze na email volny.a2@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group