Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon pro 10, 2018 17:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mstsc pres router SMC7004VBR
PříspěvekNapsal: ned čer 22, 2008 08:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned čer 22, 2008 08:07
Příspěvky: 3
Ahoj, nevite nekdo jak se da vytvorit pravidla pro pripojeni do firemni site/k serveru pres router smc7004vbr? uz mam funkcni spojeni se svym outlookem v praci pres vpn ale kdyz zadam prikaz mstsc a nazev serveru tak mi to vyhodi ze vzdalena plocha nemuze najit vzdal. pocitac. pokud pc pripojim jenom k modemu tak mi to bez problemu funguje.kde se to nastavuje? :|
mam ups providera.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: mstsc pres router SMC7004VBR
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 09:22 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
server musí mít publikovaný do internetu port přes krerý se chceš vzdáleně připojit. Remote Desktop má jako výchozí 3389. To je za předpokladu, že se nepřipojuješ přes VPN.

Ve VPN by mělo stačit to co říkáš, dej místo jména serveru jeho IP adresu.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: mstsc pres router SMC7004VBR
PříspěvekNapsal: sob led 24, 2009 19:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned čer 22, 2008 08:07
Příspěvky: 3
maestro píše:
server musí mít publikovaný do internetu port přes krerý se chceš vzdáleně připojit. Remote Desktop má jako výchozí 3389. To je za předpokladu, že se nepřipojuješ přes VPN.

Ve VPN by mělo stačit to co říkáš, dej místo jména serveru jeho IP adresu.


uz jsem nastavil port 3389 jako BOTH v NAT, ale porad to nechce fungovat, uz nevi mco s tim.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: mstsc pres router SMC7004VBR
PříspěvekNapsal: sob led 24, 2009 20:31 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
tvoje IP adresa na PC v siti za routerem napr. 192.168.1.100

NAT > mapování portů: k adrese 192.168.1.100 prirad port 3389.

Zkontroluj zda je spustena sluzba na pc pro vzdaleny pristup.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: mstsc pres router SMC7004VBR
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 21:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned čer 22, 2008 08:07
Příspěvky: 3
maestro píše:
tvoje IP adresa na PC v siti za routerem napr. 192.168.1.100

NAT > mapování portů: k adrese 192.168.1.100 prirad port 3389.

Zkontroluj zda je spustena sluzba na pc pro vzdaleny pristup.


Ano, Nat-Virtual Server-nastavil jsem u sve IP port 3389 jako BOTH (tzn. UDP a TCP), vyzkousel jsem kazdy datatyp zvlast a bez vysledku.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group