Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 17:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2008 20:04 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
Cau měl sem sestavu AMD Athlon 64 2800+ 1.8 GHz, ram 512 mb ddr, zakladni deska to newim ma chipset nforce3, grafika Nvidia Geforce 5500 128mb a zdroj 350W jel v poho ale chctel sem to zrychlit tak sem koupil este jednu ram 1024mb: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000008J9 a grafiku ati radeon HD 2600pro 512mb: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000000F9X ta pořebuje min 350w zdroj, pasivní chladič na zkl desku : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000007Q8 protože aktiní delal hrozný kraval... a ted mam problem ze sem pc nekdy sekne nebo zcerna obrazovka ovladacema grafiky to neni... Nebude to tím ze to zdroj třeba nezvládá nebo se to moc prehřívá?????????????? prosím pomooc :skul:

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2008 21:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Neni zdroj jako zdroj. Jestli mas kvalitni zdroj, tj. vyrobce Fortron, Seasonic nebo Enermax, mel by to bez problemu utahnout. Jestli mas ale nejaky EuroCase apod., pocitac radsi ani nezapinej a jdi si koupit nejaky kvalitni zdroj.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 08:33 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
N a tom zdroji je nápsáno znacka redstár ... on uz je strary 5 roku:-D ... to se jako muze nejak znicit kdyz to zapnu???:-D???

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 09:16 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Redstar je podobný šrot jako EuroCase...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 13:40 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
Sem si to myslel...:-D stačil by takovy??? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O000000H4R

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 14:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O000000BRV

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 16:26 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
drahy

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 18:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ale s tim LC powerem si skoro k ničemu nepomůžeš. Je to stejná "značka" jako Red Star

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv čer 26, 2008 09:04 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Vždyť není dražší od toho LC Poweru ani o 100 Kč.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv čer 26, 2008 13:27 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
a je ten zdroj výkonny???

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv čer 26, 2008 14:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Poskytne takový výkon jakej je u něj udáván. Zapomeň že na to v budoucnu pověsíš nějakej quad-core s výkonou grafikou, ale teď ti to bude bohatě stačit.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: pát čer 27, 2008 08:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
a muzu na nej propojit este neony a větraky??

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: pát čer 27, 2008 10:18 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Ano

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: pát čer 27, 2008 16:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
dik

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte črc 01, 2008 12:19 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
muzou se komponenty pc poškodit kůli špatného zdroje??

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte črc 01, 2008 12:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
No ten zdroj může neočekávaně odejít díky tomu že má poddimenzované součástky a může se ti tam třeba prorazi nějakej spínací MOS-FET a do 5V větve se ti rázem může dostat 12V. Sice tak může odejít jakej koliv zdroj, i ty nejdražší, ale u tich je to hodně málo pravdě podobné.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte črc 01, 2008 16:09 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
ok ale pri normalní kancelarské práci by to melo vydrzet este chvilu ne??

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř črc 02, 2008 21:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak popravdě já mám hodně podobnou sestasvu (viz podpis) a bohužel to taky napájím no-name zdrojem Red Star 350W, a to to mám i nataktovaný co deska zvládne ;)

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: úte črc 08, 2008 15:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
Ok takže jsem obědnal tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0V4000FPY rači protože na krabici od grafiky je napsáno 400 w zdroj lepší:-D

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř črc 09, 2008 19:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
No tak uz ten 400w zdroj mám sice bylo dost težké kurýrovi který mi ho vezl vysvětlit kde bydlim ale nakonec dojel... dal sem do pc ten zdroj ale jediná věc jak sem poznal ze je zdroj jiný je ta ze pc nesel vůbec slyset jinak pc dělá tu samou chybu co na zacátku když zapnu nejakou naročnější hru tak se na asi 20 s vy¨pne obrazovka a pak zase najede někdy ne a musim restartovat... prosim nemohli byste mi tu nekdo poslat odkaz na ovladače grafické karty Ati Radeon HD 2600Pro AGP prosím ... protože me nenapada cim jinym by to mohlo být... :skul:

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group