Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 23:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř črc 09, 2008 20:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
nejsem si jist ale melo by to byt tu :-)
Kód:
http://ati.amd.com/support/driver.html


vyber svuj OS, znacku a typ a melo by to slapat ;-)

po naklikani (podle Tebou zadanych udaju o Tve grafarne) mi vyjel tenhle link
Kód:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

tak to zkus.. melo by to snad byt ono :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř črc 09, 2008 21:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
to mam stahnout oba dva ?? protoze tu je jeden soubor s 36mb a jeden 14,7?????

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 05:44 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Ty neumis anglicky?? ten druhy soubor (14,7) je obsazen v tom prvnim package (kde je navic VGM driver a jeste nejaky software) ... ja bych stahl ten package ;-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 11:02 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
S těma HD2600 do AGP jsou docela problémy.
Známý taky jednu má a dlouho jsme hledali drivery, které mu fungojou.
Nakonec to byly tyhle: http://www.edisk.cz/stahni/64400/XP_full_nw.exe_41.69MB.html

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 16:23 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
dik skusim tyhle uz sem skousel asi 10 ovladacu a ani jeden nefachal...:-( ani ten od nsbm mi nelej bez chyb... tak skusim co to udela doufam ze to uz bude v klidu jinak to hažu z okna!!:-D

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 17:23 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
takze sem ho nainstaloval zas to same...
Příloha:
fcx.JPG
fcx.JPG [ 134.08 KiB | Zobrazeno 15395 krát ]
a tady je par eroru co to zatim psalo..
Příloha:
Bez názvusdfdfgsddgsgdssssssssssssss.JPG
Bez názvusdfdfgsddgsgdssssssssssssss.JPG [ 73.13 KiB | Zobrazeno 15393 krát ]
Příloha:
sccv.JPG
sccv.JPG [ 31.68 KiB | Zobrazeno 15393 krát ]
pls o radu

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 18:37 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Možná bych zkusil nahrát nejnovější BIOS do desky. Nevím, ale možná je to vina desky.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 20:13 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
Hm tak to sem nikdy nedělal no a newim kde bych ho stáhl... to bych potreboval s tim prochu pomoct no... desku mam myslim z roku 2003 :-D ... Jo a stejně je divné že counter strike source pise tydle chyby skoro co minutu ale crysis mi to napsal jen 1....

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Naposledy upravil mgood dne čtv črc 10, 2008 20:21, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: čtv črc 10, 2008 20:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
jo a ještě jeden maly problém jak sem do pc dal nový zdroj tak prestala fungovat sítová karta na desce ... pc sice ukazoval ze pracuje bez problému ani nepsal ze je odpojeny net ale internet proste nefungovat... sem tam ted dal z nejakeho předpotopního pc sitovku a na te net jede... ten pc je uplne divnej :lool:

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2008 09:22 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tady máš návod
http://www.svethardware.cz/art_doc-99B1427ED76C9DB1C125705A0075DB4F.html ;)
(přesně podle toho návodu jsem to už dělal)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: pát črc 11, 2008 15:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
To je sice fajn ale vubec tomu nerozumim a newim fakt co mam dělat... nemuzete mi to nekdo vysvětlit ''česky'' byl bych vam moc vděčný..

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: sob črc 26, 2008 12:03 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
ok uz to mam vyresene musel sem jen nmenšit rychlost na 4x a pridat napeti 0.1 v

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 16:12 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Hele já mám můj PC už 6 let minimálně a de v pohodě mám tam Procesor AMD Atlhlon XP 1,25 GHZ 1,25 GB ram DDR 333MHZ,základní desku PCChips M863G,zdroj 350 W a grafickou kartu Ati Readon 9600 RX 128MB a 4 roky jsem s tím byl spokojenej jenže už byly v tý době nový hry jako např.NFS Carbon,MW a ty už šli kousaně takže tenhle rok už tenhle prodám a koupím si novej už jsem si nějaký komponenty vybral tak doufám že to víde


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 22:45 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Anonymous2 píše:
Hele já mám můj PC už 6 let minimálně a de v pohodě mám tam Procesor AMD Atlhlon XP 1,25 GHZ 1,25 GB ram DDR 333MHZ,základní desku PCChips M863G,zdroj 350 W a grafickou kartu Ati Readon 9600 RX 128MB a 4 roky jsem s tím byl spokojenej jenže už byly v tý době nový hry jako např.NFS Carbon,MW a ty už šli kousaně takže tenhle rok už tenhle prodám a koupím si novej už jsem si nějaký komponenty vybral tak doufám že to víde



No a co?Když tak pak dej sestavu o které sniž :)

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 19:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
No muj nazor je ze se ti prehrivaji napajeni karty , takze pokud nechces kupovat nejaky novy, tak si sezen nejakou kvalitni 120 (pro jistotu) a prilep to necim kvalitnim (nejlip oboustranym :-D) ze spodu na case(umyta cast bez prachu, ale bacha na vodu :-D a jak to otocis :-D). A nebo jeste reseni, podtaktuj kartu (ne o 20 MHz, poradne), ale to zas pujde vykon dramaticky dolu.

Pro nekoho kdo by kafral ze diry ze spodu na case, tak on nechce ten vzduch vypouste ven, ale at aspon fouka na tu kartu, ale tak kdyz o tom ted premyslim, tak pokud ma v casu nejakou udirnu, tak mu moc nepomuze, co mas v casu za ventilatory?

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: zdroj 350 W staci??
PříspěvekNapsal: ned črc 26, 2009 19:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř črc 15, 2009 09:57
Příspěvky: 15
bk2601 píše:
Anonymous2 píše:
Hele já mám můj PC už 6 let minimálně a de v pohodě mám tam Procesor AMD Atlhlon XP 1,25 GHZ 1,25 GB ram DDR 333MHZ,základní desku PCChips M863G,zdroj 350 W a grafickou kartu Ati Readon 9600 RX 128MB a 4 roky jsem s tím byl spokojenej jenže už byly v tý době nový hry jako např.NFS Carbon,MW a ty už šli kousaně takže tenhle rok už tenhle prodám a koupím si novej už jsem si nějaký komponenty vybral tak doufám že to víde



No a co?Když tak pak dej sestavu o které sniž :)

No sice je to hezky ze si koupi novou sestavu, lae proc ma psat sestavu o ktere sní (sníž = výraz pro snědení, tedy ne snění, stejne nebo na skoro stejnem principu je kdyz reknu ze tlačítko pro ,,ě" mam zasrane od marmelady a taky nereknu ze ho mam zastlane :) , to bylo pro priklad uz je vycistene :) )

_________________
AMD Athlon 64 X2 (brisbane) 3.1@3248.2 MHz
2Gb DDR2 (6-6-6-18) 800MHz
Asus HD 4850 @701/1050
Asus M2N68-VM
Seasonic 500W (s aktivnim PFC filtrem a učiností 80+)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group