Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned úno 18, 2018 04:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nemůžu se dostat do nastavení routeru zcomax
PříspěvekNapsal: ned črc 13, 2008 20:53 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 13, 2008 20:51
Příspěvky: 1
Zdravím všechy.. Mám asi docela vážnej problém. Dostal jsem se do nastavení Routeru dnesky nesčetněkrát a bez problémů (dle výrobce Zcomax - WA-220A-TX) jenže pak jsem tam zadal ip adresu (myslel jsem si, že poskytovatele internetu) a od ty doby se dedostanu ani do routeru ani k netu. Plís help, jsem docela ve srabu a nadávám si do debi*ů, což asi jsem.. Podotýkám, že reset vůbec nepomáhá... Může na to mít vliv nastavení ip adresy na mém počítači?? P.S. Toto je posílaný od sousedů :x


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nemůžu se dostat do nastavení routeru zcomax
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 09:18 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Reset pomoci musí, vrátí IP adresu na výchozí hodnotu.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nemůžu se dostat do nastavení routeru zcomax
PříspěvekNapsal: čtv říj 30, 2008 21:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
pokud ti nejede net a chces se dostat do routeru nezadavas do vyhledavace ip adresu ale id routeru , ten ti rekne operator tveho provozovatele pokud jej neznas


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nemůžu se dostat do nastavení routeru zcomax
PříspěvekNapsal: pát říj 31, 2008 14:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
petromilka: Coze???

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group