Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 04:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: stř črc 16, 2008 19:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám problém se zvukem, drivery jsou nainstallovaný nic sem netaktoval, přesto mi nejde zvuk.
Nemáte někdo tušení čím to je ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 08:38 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Napiš jakou máš sestavu... :eek:

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 10:27 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Mas to všechno zapojené ve správných konektorech? :D

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 15:04 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
patap píše:
Napiš jakou máš sestavu... :eek:


sestava : základní.d K8T-Neo FSR/FISR2, ATI RADEON HD 3650 AGP, 1280 MB RAM, HD WD 16O GB, AMD 28OO+
Drivery tam mám přehrává mi to, mám repráček vedle hodin všechno akorát to nevydává zvuk .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: pát črc 18, 2008 17:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Podivej se do ovladacich panelu tam otevri system v systemu nahore otevri kartu hardware a v ni spravce zarizeni a podivej se jestli tam nemas nekde otaznik.

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém se zvukem
PříspěvekNapsal: čtv led 27, 2011 16:39 
Anonymous2 píše:
Mám problém se zvukem, drivery jsou nainstallovaný nic sem netaktoval, přesto mi nejde zvuk.
Nemáte někdo tušení čím to je ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group