Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob čer 23, 2018 11:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 4870 amd gpu tool
PříspěvekNapsal: čtv črc 24, 2008 22:31 
potřeboval bych poradit. mám grafiku 4870 a windows wistu 64 bit a neumím zpustit nový amd gpu tool pro HD4800 a píše mi to nějaké hlášky anglicky nemá s tím někdo zkušenosti?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 amd gpu tool
PříspěvekNapsal: pon zář 01, 2008 13:22 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned úno 03, 2008 22:45
Příspěvky: 20
radši netaktuj :) ještě to zničíš
vážně jestli ti dělá tohle problém tak se do toho radši nepouštěj


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 amd gpu tool
PříspěvekNapsal: pon zář 01, 2008 13:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Asi bych souhlasil s koblizkem. Kazdopadne nechapu, proc chces taktovat HD4870.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 amd gpu tool
PříspěvekNapsal: stř čer 24, 2009 11:10 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 08, 2009 20:23
Příspěvky: 208
Bydliště: Slovensko
Suhlasim z radami ktore podali uživateli trochu vyžšie, Ja mam tiež HD4870 a všetko v poho šlape v 1680*1050 na Very high, dokonca aj crysis je na tomto nastaveni v pohode hratelni (28-33 FPS) ;)
Takže tuto krasku nechaj radšej na DEFAULT ;)

_________________
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group