Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 21:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2008 09:39 
Resim problem s touto deskou v CPU-Z mi to ukazuje ze mam nasobic 6x a sem tam nabehne na 9x
pri zapnuti nejake hry kdyz to shodim do woken tak je tam 9x. Je to nastavenim BIOSU mam vse na AUTO? Procesor E8400 ,Pameti 4G 800.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2008 11:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nejspíše máš zaplou nějakou šetřící utilitu která když je procesor nevytížen tak mu sníži frekvenci a skrouchne napájení aby tolik netopil a méně žral.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2008 15:38 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
EIST...

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2008 17:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Přesně tak

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2008 00:27 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 23, 2008 16:00
Příspěvky: 25
Videl si reklamu Asus na P5Q??? tato doska je specialna v tom..ze ked nejaky hardware pouzivas minimalne..tak dava mu iba tolko "stavy" kolko potrebuje...Preto je to ekologicka doska lebo tym to setri energiu..Ale vecsina dosiek uz zmensuje nasobic procesoru aby setrila energiu a aby ti tak nehrialo v bedni...ale myslim ze sa to da vypnut v biose..tak sa s tym skus pohrat...a inac ako si spokojny s tou doskou?? cem ju tiez kupit..

_________________
PC: Intel Celeron 2.8 , Inno 3D GF7300GT , Apacer 1GB , 120GB
NB: Intel dual-core T2330 (1,6) , Intel GMA X3100 , 1GB , 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: pát zář 05, 2008 13:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Já ji budu mít taky, též by mě zajímalo, jestli je OK. Měl jsem předchozí model P5K-E a 2x jsem ji reklamoval.

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 09:05 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 22, 2007 07:43
Příspěvky: 399
Bydliště: kousek od Prahy
Snižování násobiče je utilita Intelu, to je normální. To, o čem mluví Rudy, je Asus EPU, to je něco jiného a navíc to má až deska P5Q.

Rudy, Pockmat: Osobně bych před P5K Pro preferoval P5Q Pro, má novější chipset P45, a je asi jen o 200 dražší. S tou reklamací je to divný, jednou se stát může, ale 2x? U Asusu dost nezvyklý...

_________________
[ Intel E6750 2,66@3,4 Ghz + Scythe Ninja ][ Asus P5K Premium ][ 2x2 GB A-data @850Mhz CL5 ][ Gigabyte 8800GTS 512MB@760/1840/2270 ][ WD Raptor 74 GB + Samsung F1 750GB ][ Enermax Big Chakra + Enermax Liberty 620W ][ Asus DRW-20B1LT + Sony DDU1615S ][ Sound Blaster X-Fi XtremeGamer + Creative Inspire P5800 ][ HP LP2475w ][ MS Natural 4000 + MS Wireless Explorer ][Win XP Pro]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 10:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Nj. Co se dá dělat. Včera jsem přitáhnul počítač a mám tam verzi PRO a zatím OK. Tak uvidím. Taky mně vyměnili zdroj. :|

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: sob zář 06, 2008 11:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tyhle šetřící utility jdou samozřejmě vypnout..V BIOSu.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: úte kvě 05, 2009 22:01 
náhodou, jen takový blbý dotaz, nikde se toho nemůžu dohledat, a už se mi nechce, umí tahle deska SATA II


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: stř kvě 06, 2009 14:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
ano

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: čtv črc 02, 2009 09:45 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Rudy píše:
Videl si reklamu Asus na P5Q??? tato doska je specialna v tom..ze ked nejaky hardware pouzivas minimalne..tak dava mu iba tolko "stavy" kolko potrebuje...Preto je to ekologicka doska lebo tym to setri energiu..Ale vecsina dosiek uz zmensuje nasobic procesoru aby setrila energiu a aby ti tak nehrialo v bedni...ale myslim ze sa to da vypnut v biose..tak sa s tym skus pohrat...a inac ako si spokojny s tou doskou?? cem ju tiez kupit..

Nechapem, ako sa ho mozes pytat take veci, ci je spokojny s tou doskou, ked ani netusi, co ta doska robi, kupi si dosku prave urcenu na setrenie v idle, a jemu to vadi ... dalsi koment asi zbytocny,


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus P5K PRO
PříspěvekNapsal: ned led 31, 2010 20:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned led 31, 2010 20:42
Příspěvky: 3
Anonymous píše:
Resim problem s touto deskou v CPU-Z mi to ukazuje ze mam nasobic 6x a sem tam nabehne na 9x
pri zapnuti nejake hry kdyz to shodim do woken tak je tam 9x. Je to nastavenim BIOSU mam vse na AUTO? Procesor E8400 ,Pameti 4G 800.


prosimte umis flaschovat bios-.............


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Asus tueg - vm
PříspěvekNapsal: ned srp 28, 2011 12:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned srp 28, 2011 11:58
Příspěvky: 2
co to je do boha za oznaceni? vi to nekdo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group