Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát črc 20, 2018 09:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Hlášení chyb
PříspěvekNapsal: čtv dub 06, 2006 15:22 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Pokud naleznete na fóru nějakou chybu, nebo vám nebude něco fungovat, můžete to nahlásit v tomhle tématu, můžete sem napsat i pokud by jste měli problém s registrací.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Přihlašování.
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 09:21 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 16, 2006 07:46
Příspěvky: 27
Bydliště: Haná.
Zdravím.
Netuším,jestli je chyba ve zdejším systému,nebo u mě,ale kdykoliv se sem chci přihlásit-tak je to minimálně na 6x.
Pořád mne systém nutí k tomu-znovu a znovu zadávat jméno a heslo-v druhém pokusu i opisovat zveřejněný text-ovšem i po jeho opsání jsem se nepřihlásil.
Dnes na 7 pokus....Netušíte čím to může být?
Díky.
Nashle.
:eek:

_________________
Ozzy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 10:29 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Ozzy62 píše:
Zdravím.
Netuším,jestli je chyba ve zdejším systému,nebo u mě,ale kdykoliv se sem chci přihlásit-tak je to minimálně na 6x.
Pořád mne systém nutí k tomu-znovu a znovu zadávat jméno a heslo-v druhém pokusu i opisovat zveřejněný text-ovšem i po jeho opsání jsem se nepřihlásil.
Dnes na 7 pokus....Netušíte čím to může být?
Díky.
Nashle.
:eek:

Já s přihlášením problém nemám, ale tohle ověřím. Zajímalo by mě ještě zda se přihlašuješ přes kliknutí na nápis přihlášení a nebo udáje zadáš hned v pravo nahoře do modrých políček.
Z bezpečnostních důvodů (brutal attack) je na fóru nastaveno po dvou špatných pokusech vizuální ověření přihlášení.
Pokud se přihlašuješ na svém PC doma, můžeš se zkusit přihlásit trvale a pak už budeš automaticky přihlášen vždy, když sem přijdeš. Bezpečnostní kod na obrazku se píše s velkými písmeny a nejde třeba rozeznat nula od písmene O. :)
Chybu prověříme ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 11:39 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Příspěvky: 76
Bydliště: Smilovy Hory//////praha
Ahoj,
mám úplně stejný problém, ale přihlásím se většinou "už" na počtvrté :)

Přihlašuji se přes tlačítko přihlášení...
Mám nastavené automatické přihlášení, ale někdy se stane, že se připojím a "nejsem přihlášený"...

_________________
UGH!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 13:22 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Tak jo, zkusím s tím něco udělat. Díky za tip. Asi se mi to taky stalo, ale myslel jsem si, že jsem udělal překlep.
Zatím používejte automatické přihlášení pokud možno, aby jste se nemuseli často přihlašovat.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 17:35 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
me se tohle nikdy nestalo :)
Problem muze byt treba v pouzitem prohlizeci a nastaveni jeho zabezpeceni?

ja mam Firefox.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 17:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Příspěvky: 76
Bydliště: Smilovy Hory//////praha
ja mam taky firefox...
s tim zabezpecenim by na tom mohlo neco byt...jsem pripojenej z koleje pres proxy a nektere veci nam tu proste nedovoli :roll:, ale vetsinou jenom co se tyka stahovani (plati totiz za objem prenesenych dat :) )

_________________
UGH!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 02, 2006 10:28
Příspěvky: 9
Taky nemám problém s přihlášením. Mam Firefox

_________________
AMD Athlon 64 3500+ / MSI K9N Ultra - AM2,S940 nForce 570 / 2GB DDR2 Dual Kingston 667 MHz / PCIe ASUS GeFORCE 7600 GT 256 MB DDR3 / 2x sata Seagate 160 GB raid. Monitor HP p930 19" 1920/1440


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 08:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 16, 2006 07:46
Příspěvky: 27
Bydliště: Haná.
White wolf píše:
Ahoj,
mám úplně stejný problém, ale přihlásím se většinou "už" na počtvrté :)

Přihlašuji se přes tlačítko přihlášení...
Mám nastavené automatické přihlášení, ale někdy se stane, že se připojím a "nejsem přihlášený"...

Zkouším to vždycky tak i tak -taktéž používám Firefox 1.5.0.6 CZ -dnes se mi to podařilo "rekordně" na po 5-té... :smil:

_________________
Ozzy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 09:11 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
já nevím já mám taky Firefox 1.5.0.6 a teď se zkusil asi 20x přihlásit a odhlásit a vždy se mi to povedlo napoprvé. Takže prohlížečem to zřejmě nebude. Je to nějaké záhadné. Zkusím napsat na podporu phpBB. Je to nějaké moc záhadné.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 15, 2006 16:33 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Podniknul jsem kroky, které možná tento problém vyřešily. Přetrvává problém stále?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 16, 2006 22:29 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
PCMark píše:
Podniknul jsem kroky, které možná tento problém vyřešily. Přetrvává problém stále?


zajimalo by me kde byl problem.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 17:44 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 23, 2006 22:42
Příspěvky: 76
Bydliště: Smilovy Hory//////praha
Ted jsem to zkusil a pripojil sem se napoprvé :D

_________________
UGH!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 17, 2006 17:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Super, problémy možná dělala chyba v Hacker Tracker Profesional, kterou jsem snad již opravil :D

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 13, 2006 12:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Příspěvky: 56
Bydliště: Gugl - Internet
No mam problem , mozno ani nieje problem , ale neviem to identifikovat. jedna sa o toto forum a o QIP. POkial idem cez FF a mam zmazanu cache na disku , forum nabehne hned , pokial nie , smola FF mi otvara a otvara a otvara , IE otvori bez problemov. Som za FW a proxy a neviem to znutra nijako ovplyvnit.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 13, 2006 12:06 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
nevím, mi funguje forum ve FF1.5 i ve 2.0 bez problemu a rychle

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: test agp karet
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 23:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 25, 2006 22:28
Příspěvky: 8
Bydliště: central city
mensi citace
Neexistuje základní deska pro Intel Core2Duo s AGP. Výsledky tedy není možné porovnat.
kouknete na toto
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?m ... =11&l3=272 :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 23, 2007 08:04 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
sice to je zajimava deska, ale dal si to do uplně špatného tématu

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: test agp karet
PříspěvekNapsal: pát bře 23, 2007 08:18 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
har píše:
mensi citace
Neexistuje základní deska pro Intel Core2Duo s AGP. Výsledky tedy není možné porovnat.
kouknete na toto
http://www.asus.com.tw/products4.aspx?m ... =11&l3=272 :)


http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006080017

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 21:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 15, 2007 20:57
Příspěvky: 15
Bydliště: HK
Jak je v administraci nastavená časová prodleva pro možnost editace příspěvku po jeho odeslání?

Přišlo mi to i více než standardních 10s. Nešlo by to zkrátit? Já jsem editovací typ :). Něco napíši a pak to dokrášluji :).

_________________
webové projekty: - shadow blog,české elder scrolls wiki stránky.
Motto: ESSE QUAM VIDERI.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group