Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 19:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: úte srp 05, 2008 16:14 
mam asus 4870 a zatim v zadnem programu se mi nepovedlo nastavit otacky zvlast pro 2d a zvlast pro3d a prepinat to porad ve v asus smart doktoru me nebavi nezna nekdo nejaky program ktery to umi? :) nejlepsi reseni by asi bylo nahrat bios s msi karty ktera to ma uz udajne upravene ale to neumim


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: stř srp 06, 2008 15:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
1)Založte si nový profil v catalistech, třeba FAN.
2)Potom jděte do "C:\Users\XXX\AppData\Local\ATI\ACE\FAN. xml (když ho nebudete moct najít, dejte hledat i ve skrytých souborech) - xml soubor bude mít stejnej název jako profil, kterej jste vytvořili, otevřete například v Notepadu
3) <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0">
<Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedRPMTarget_0">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
<Feature name="FanSpeedPercentTarget_0">
<Property name="Want" value="65" />
Změňte hodnoty "Manual" a hodnotu "65" na jakou chcete, aby se větrák otáčel (%) - já mám 37% a teplota je 60 stupňů.

4) Ten soubor uložte a reaktivujte profil v catalystech


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: čtv srp 07, 2008 13:20 
tenhle postup je uplne nanic je to jen nastaveni ktere zustane ve 2d i 3d a proc mit ve 2d zbytecne hlucnou kartu kdyz ji mam pri28%na 56stupnich pri 3d uz se ale teplota splha nad90 a chce to dat na 32%kde to klesne k 80 a prepinat porad profily je jeste horsi nez to prepnout ve smart doktoru


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: čtv srp 07, 2008 21:58 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
V Ati tools ani v Ati tray tools to nejde?
Pokud asus karta neni 100% stejna (po hw strance) jako MSI, tak by ti MSI nemusel fungovat na teto karte.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: pát srp 08, 2008 17:20 
ani 1program to zatim jeste neumi


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 18:49 
rivatuner jsi zkousel? na zahranicnich forech psali, ze by to mel zvladnout


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 19:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
přes profil v Catalystech to jde ,ale já jsem to ještě neskoušel.

Nebo v v BIOSu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2008 10:24 
lriva tuner kartu nezna pres ccc to je nanic jde nastavit jen natvrdo otacky jak pro 3d tai pro 2d a ne zvlast.bios menit neumim proste amd to s tim chladicem dost pohnojilo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: čtv srp 21, 2008 00:23 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Tak to je špatný.
A jaký AMD dalo chladiče na HD 4870 X2 2GB DDR5 to mě rozesmálo. Ten chladiš to nemuže utáhnout a navíc si karta bere 411W.

Anonymous - Jaký máš prosimtě teploty GPU v klidu a při zátěži.???Docela by mě to zajímalo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 18:23 
posledni verze Ati tray tool uz je s podporou 4800 takze je po problemu.moje teploty v klidu 60 zatez max 80


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: pon zář 01, 2008 16:37 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 23, 2008 10:44
Příspěvky: 104
Konečně program který funguje.
Expertool V4.0.
A dejte větět jaký jsou pak teploty při zvíčení otáček.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 4870 otacky
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 16:01 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
drobek314: Nauč se radš���.
Naposledy oživil Anonymous2 v pon lis 17, 2008 16:01

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group