Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 05, 2008 17:45 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Moje grafická karta je NVIDIA GeForce 7600 GS. Potřebuji pro ní vybrat správné ovladače, aby vše fungovalo tak, jak má. Mám problémy s mnoha programy, po výměně karty se mi začal hroutit například Windows Movie Maker, Vegas 7.0 vůbec nezobrazuje video a Adobe Premiere též.

Děkuji za pomoc. :brv:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 05, 2008 18:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Vyzkousej alternativni ovladace Omega Drivers
http://www.omegadrivers.net/nvidia.php

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 05, 2008 21:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html Tyhle mas nejaktualejsi :) s WHQL

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pon srp 18, 2008 20:12 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Tak nějak to nepomáhá. Například u hry Mount&Blade na někoho zaútočím, proběhne diskuze a když dám Charge enemy, tak se mi hra vypne... :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 19, 2008 05:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zkus take zmerit teplotu... me vypadavaly hry kdyz se mi prehrivala GK

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 19, 2008 12:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Myslim, že teplotou to nebude, spíš je chyba v tý grafárně, protože dřív jsem hrál skoro všechno a všechny programy šlapaly, jak měly. Změnil jsem grafárnu na tu GeForce 7600 a najednou některý věci nefungujou. Myslíte, že se to dá nějak vyřešit nebo prostě s tim neni nic kompatibilní?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2008 05:37 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
nekompatibilita je taky mozna.. ale zkusil bych nejdriv ty ovladace a pak jeste jina "jednodussi" reseni :-) takove ty problemy a otazky typu - je to rozbite, je to kompatibilni, .... si necham vzdy jako "eso v rukavu" (az na konec)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 14:56 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ovladače nepomáhaj. :-( Nevím vůbec, co s tim mám dělat. Prostě po změně grafárny se mi začaly některý programy hroutit a vypínat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 14:58 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Přeinstaluj systém a dej nové ovladače. Třeba máš rozbitej systém. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2008 08:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Jackal píše:
Přeinstaluj systém a dej nové ovladače. Třeba máš rozbitej systém. :D


no vida. na to bych uplne zapomel :-) taky bych to zkusil... dost casto to pomaha :-) dobra pripominka ;)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2008 09:04 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Reinstalovat systém? :-D Nevim, nevim. Už jsem to někdy řešil a prej si to mám nechat udělat od profíka a to se mi zase nechce otravovat chlapa, co mi dělal PC.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2008 15:15 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Zkus to kartu v jiném pc

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 05:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
drbob píše:
Reinstalovat systém? :-D Nevim, nevim. Už jsem to někdy řešil a prej si to mám nechat udělat od profíka a to se mi zase nechce otravovat chlapa, co mi dělal PC.


preinstalovat WIN neni nic co by musel bezpodminecne delat profik... jestli nejsi uplne jelito na PC tak nebudes mit problem ;)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 20:41 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Je pravda že musíš umět víc než jen otevřít seznam,je to vesměs podobné jako instalovat hru,ale o něco málo složitější.Ale i tak vás Xpčko dobře naviguje jak dál,takže i podprůměrný uživatel by to měl zvládnout :)

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 19:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak tak, Xpčka mají tu instalaci tak okecanou že to zvládne nainstalovat i blb. Pokud se prokoušeš bootováním a už začne instalace akorát odpovídáš na dotazi na který se instalačka ptá.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 22:35 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Jo pokud se k tomu bootování umíš dostat :-)

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 06:17 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
bk2601 píše:
Jo pokud se k tomu bootování umíš dostat :-)


to neni takovy problem.. da se to jednoduse vysvetlit a neni tam ani moc veci, ktere by mohly delat problemy ;-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 21:19 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Jinak jak jste dopadli nakonec s temi drivery ?

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 22:30 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 26, 2008 17:00
Příspěvky: 37
Jak tu píšou, buď to chce reinstal woken, v případě XP to je slušná pravděpodobnost, nebo máš vadnou grafiku. A ještě zkus ty OmegaDrivery, nebo Dhzer0point. S těma sem rozjel i různé dávno nepodporované IGP. Plus mě napadá, že můžeš mít v háji i desku, zkus si případně půjčit nějakou jinou nVidia grafiku, ať eliminuješ možnosti.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s ovladači
PříspěvekNapsal: pon pro 01, 2008 15:18 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Co znamená to WHQL + PhysX ???

Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group