Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je stř črc 15, 2020 19:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: HD2900Pro - CoD4 / bluescreen
PříspěvekNapsal: úte srp 12, 2008 19:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdravím, nedávno jsem zakoupil sestavu s grafickou kartou Ati HD2900Pro...Popíši Vám můj problém... Ve hře call of duty 4 mi po pár minutách zamrzne obraz, za par sekund se mi zobrazi na monitoru NO SIGNAL.... a poté naskočí bluescreen, že je chyba ve knihovně ***ati***.dll.... hned mne napadla grafika, toto se opakuje vždy po spusteni cod4.... nevíte někdo co s tím?
zbytek mojí sestavy:

CPU - AMD Athlon 64 X2 6400+
RAM - 4x 512MB 800mhz
MB - MSI K9A Platinum AM2
Zdroj - 560W Chieftec


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: HD2900Pro - CoD4 / bluescreen
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 18:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Jaké používáš ovladače grafické karty? Tam by mohl být problém. Možná ještě vliv chlazení.. Zkontroluj teploty při zatížení. Je problém pouze s COD4, je to originál?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: HD2900Pro - CoD4 / bluescreen
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 15:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Použij nejaktuálnější ovladače a bude to O.K

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: HD2900Pro - CoD4 / bluescreen
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 14:43 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
čus prosíííím vas potřebuji pomoct s cod4 nwm řim to bude ale pokažde když se nekde pripojim napisemi to ze jsem zabanovany od PB když ne tak se připojim a beheem 5sec. me to vyhodi a napiše že mam jit na stranku PB a manualne neco udelat jenze nwm co nebo mi to da GLOBAL,PERMAN ban nechapu to už nwm co mam dělat PB aktualizuji... PROSíím


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group