Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob led 20, 2018 06:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 21:12 
Ahoj všem,

Napřed poznámka, kde jste proboha vzali mustr na ty ověřovací kódy. To nejde tam dát něco jednoduššího? Teď tam je jeden znak, který doopravdy nepřečtu. Šikmá čára zleva do prava nahoru, ve středu propojena s podélnou a svislou čárou. Co to má být za znak to nevím.

Mám prosbu, pokud mi někdo může nějak pomoci. Ještě do neděle jsem neměl žádný problém s prohlížením Flash videi. Od pondělí 11.08. místo zobrazení videa dostávám hlášku nainstalovat Adobe Flash 9.0.124 . Když se pokusím ho stáhnout a ručně nainstalovat nejde, jedině automatikou. Zkusil jsem to, výsledek žádný. Podíval jsem se do PC a našel jsem v adresáři C:\WINDOWS\Downloaded Program Files soubor Adobe Flash Player 9.0.124.0. Stav nainstalováno. Když si ale otevřu "Nastavení - Ovládací panely - Přidat programy, tak ho tam nikde nainstalovaný nevidím, takže ani nevím jak ho případně odinstalovat a nainstalovat znovu.

Jako ochranu používám Zone Alarm PRO. Protože jsem tam dělal nějaké úpravy, myslel jsem, že to může blokovat Zone Alarm. Jenomže i když jsem ho vypnul, výsledek je stejný. Nekouknu na žádné video ve formátu Flash. Ostatní formáty prohlížím bez závad. Má někdo s tím zkušenosti? Díky za každou radu a pomoc.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 22:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
- Posledni verze Adobe Flash Player najdes zde - http://www.adobe.com/shockwave/download ... moid=BUIGP

- Registruj se, a pak jiz nebudes muset opisovat zadne kody.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 22:53 
zener píše:
- Posledni verze Adobe Flash Player najdes zde - http://www.adobe.com/shockwave/download ... moid=BUIGP

- Registruj se, a pak jiz nebudes muset opisovat zadne kody.


Díky za INFO, mně se již povedlo stáhnout poslední instalační soubor. Znovu jsem to nainstaloval, v průběhu instalace mi to hlásilo, že byly odinstalovány staré soubory, ale výsledek mám stejný. Na Flash video se nepodívám. Již se v tom hrabu dva dny. Dnes jsem kvůli tomu koupil za tvrdých $47 produkt PContPoint - opravuje a čistí vše, zejména registry. Našel mi moře problémů v registrech, PC mám čistý, ale kde je ta bestie chyba nemám ani páru. Jedinou věc, kterou jsem nově nainstaloval bylo upgrade World Press blogu na verzi 2.1.6. Ale to proboha snad nemohlo způsobit můj problém. No nic zítra si budu hrát dále.
Ještě před tou novou instalaci jsem chtěl vráti PC k 30.07., ale napsalo mi to, že PC nelze vrátit. (Vše v nouzovém systému). Ještě jednou dík.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 23:45 
topcz píše:
zener píše:
- Posledni verze Adobe Flash Player najdes zde - http://www.adobe.com/shockwave/download ... moid=BUIGP

- Registruj se, a pak jiz nebudes muset opisovat zadne kody.


Díky za INFO, mně se již povedlo stáhnout poslední instalační soubor. Znovu jsem to nainstaloval, v průběhu instalace mi to hlásilo, že byly odinstalovány staré soubory, ale výsledek mám stejný. Na Flash video se nepodívám. Již se v tom hrabu dva dny. Dnes jsem kvůli tomu koupil za tvrdých $47 produkt PContPoint - opravuje a čistí vše, zejména registry. Našel mi moře problémů v registrech, PC mám čistý, ale kde je ta bestie chyba nemám ani páru. Jedinou věc, kterou jsem nově nainstaloval bylo upgrade World Press blogu na verzi 2.1.6. Ale to proboha snad nemohlo způsobit můj problém. No nic zítra si budu hrát dále.
Ještě před tou novou instalaci jsem chtěl vráti PC k 30.07., ale napsalo mi to, že PC nelze vrátit. (Vše v nouzovém systému). Ještě jednou dík.


K těm kódům:
Registroval jsem se:
Vítejte na fóru DDworld

Prosím uschovejte si tento email pro případné zapomenutí údajů, následují
vaše přihlašovací údaje:
----------------------------
Uživatelské jméno: vladmik
Heslo:
URL fóra: http://forum.ddworld.cz

ale když se přihlásím pod UN - vladmik, napíše mi to, že takové UN již existuje, abych vložil jiné!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 15:16 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 13, 2008 20:48
Příspěvky: 6
Jo,jo, popros o pomoc a pomož si sám. Pokud někdo jiný bude mít podobný problém: Odinstaloval jsem Zone Aalarm a již vše funguje jak má. Nestačilo ji vypnout, musel jsem ji odinstalovat.
Přejí všem hezké letní dny zbytku léta.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 19:51 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj mám menčí problém nainstaloval sem adobe flash 10 a teď při přehrávání MP3 ve flashi na netu mi to nějak blbne, nedělá to u každé mp3.Má to asi něco s kompresí dané MP3.Dřív to nedělalo.Až po adobe flash 10. Není to čisté škrká to...Nevíte co stím????


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Adobe Flash - problém
PříspěvekNapsal: sob led 07, 2012 13:48 
Ahoj, mám problém. Mám flash player a když zadám nějakou stránku, která potřebuje flash player tak se celá mozila sekne a nejde s ní nic dělat. Když dám restarovat počítač tak funguje všechno, lae až po dobu když zase třeba nenajedu na jakoukoli stránku kde potřebuju ten flash player. Prosím o pomoc nebo radu. Děkuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group