Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 21:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DDR3
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2008 08:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
ahoj.. doporucte mi dobre (cenove prijatelne) pameti DDR3 prosim

stacily by tyhle?? http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKIHW




diky

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2008 08:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Ty jo, já dneska jít do DDR3 tak si koupím nějakou s vyšší frekvencí aby byly alespoň o trochu rychlejší než starší DDR2, co jsem tak koukal na testy tak je výkonostní rozdíl od 1600MHz+ takže bych šel asi to tihle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKJ6C

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: ned srp 17, 2008 00:37 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 23, 2008 16:00
Příspěvky: 25
Tak ja som priaznivec A-Data tak by som bral tieto... http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKIHU

_________________
PC: Intel Celeron 2.8 , Inno 3D GF7300GT , Apacer 1GB , 120GB
NB: Intel dual-core T2330 (1,6) , Intel GMA X3100 , 1GB , 120GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 21:08 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Já sem stále na DDR2,z několika důvodů,nejzásadnější je asi ten že ten že paměti DDR3 jsou docela drahé, a ten výkon není zase tak znát jako při upgradování CPU či GK,proto jsou pro mě tyhle ramky úplně zbytečné.Navíc s AMD nedosáhnu frequenci zběrnice 1600Mhz.Další je ten že moje deska to nepodporuje.
Ramky mám tyto a jsem nad míru spokojen http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49801 (Xp 32bitu viz podpis)

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 05:54 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
jj ale na BlackOps (zakladni desku) mam jen DDR3 :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 11:34 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
To máš potom blbý,ale v případě že si ji teprve chystáš koupit,vezmi si raději desku,které podporuje oboje :)

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 13:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
bk2601 píše:
To máš potom blbý,ale v případě že si ji teprve chystáš koupit,vezmi si raději desku,které podporuje oboje :)


za "blbe" to rozhodne nepovazuji :-) cetl jsi o ni? :-) tesim se na ni jak drak.. stejne jednou DDR3 nastoupi :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 22:39 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
O ní sem nečetl,takže o ní vím minimum,jednou nastoupí,ale to budou na cenové hranici asi jako teď ddr2.

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 01:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Kdyby nebylo "blaznu" jako je NSBM a nekupovali by ty nejnovejsi - a vetsinou take predrazene - novinky, byly bychom o 10 let zpatky. Takze... NSBM, bez to DDR3 :D

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 05:56 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
:D :skul: :D

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 12:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 26, 2008 17:00
Příspěvky: 37
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50ALJ6D

Když už chceš DDR3, btw. tyhle OCZ jdou i slušně přetaktovat pokud vim. cca 1800 MHz. A nebo se mrkni na net po ramkách co jdou dobře taktovat a jsou levný, nějaký se taky najdou. Nebo popřípadě, vem ty cos uvažoval a časem si prostě kup lepší. Akorátže s 1066 a těma latencema budeš mít nižší výkon, než s DDR2, což je škoda..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DDR3
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 13:03 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Sedlo píše:
Ty jo, já dneska jít do DDR3 tak si koupím nějakou s vyšší frekvencí aby byly alespoň o trochu rychlejší než starší DDR2, co jsem tak koukal na testy tak je výkonostní rozdíl od 1600MHz+ takže bych šel asi to tihle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 21Y50AKJ6C



koupim tyhle :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group