Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 11:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 15:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 22, 2008 15:51
Příspěvky: 3
Ahoj,
Potřeboval bych poradit ,přikoupenou RAM DDR2 DIMM 2 GB 667MHz Kingston kit 2x1GB
a chci se zeptat jestli když to tam zapojim jestli to po mě něco nebude vyžadovat?? nějaká instalace nebo něco takového a pokud to tam vůbec půjde. v PC mám 1 gb ramku


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 16:56 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Pokud máš volné sloty pro DDRII, tak je nasaď a BIOS by je měl vidět, jinak instalovat nemusíš nic.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 16:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zadne ovladace, nic takoveho neni potreba. Jedna se pouze o fyzicke zapojeni, po softwarove strance nemusis delat vubec nic. Jen bych doporucil zjistit si v manualu zakladni desky, v jakych slotech mas tzv. Dual-Channel. V tomto modu bezi dva stejne pametovae moduly (proto 2 x 1 GB) rychleji.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 19:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 22, 2008 15:51
Příspěvky: 3
ok tak se na to mrknu pokud to najdu jo a když to nenajdu a budu to zkoušet naslepo tak se s tim nic nemůže stát?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 20:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
RAM jdou zasunout jen jedním způsobem, jinak to není možné. Dej pozor na dualitu, myslím tím barevné rozlišení slotů, vetšínou je to 1 a 3 slot, když obsadíš všehny čtyři tak je to jasné. Nic to není, nic by jsi zničit neměl. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 21:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jackal: Popravde se pri manipulaci s operacni pameti docela bojim staticke elektriny. Kdyz jsi hodne nabity, neni problem znicit modul.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: pát srp 22, 2008 21:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
To máš jistě pravdu, záleží na šikovnosti montéra, ale viděl jsem hodně osahaných modulů co byli nasazaeni a beží dodnes.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak postupovat při přidání 2gb ramky?
PříspěvekNapsal: sob srp 23, 2008 07:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát srp 22, 2008 15:51
Příspěvky: 3
ok,děkuji všem co mi poradili moc mi to pomohlo :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group