Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 21:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2008 16:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Po propojení pc a tv přes kabel s-video-scart 5m se po nějaké době, tak do 20 vteřin až půl minuty na televizi objeví fleky. Jeden vpravo a jeden. Ten vpravo je v pravé třetině obrazu objevuje se od středu a pomale se zvětšuje směrem nahoru a dolu a má barvu do červena až oranžova. Stejně tak ten flek vlevo. Ale má barvu spíše do zelena až modra. Jakmile zrušit spojení v pc nebo odpojím kabel. Fleky se zase pomale ztratí. Pokud jen přepnu dálkovým ovladašem z S-VHS tuneru na televizní program fleky zůstávají.

Mám grafiku ATI Radeon 9600 s S-VHS výstupem.
Televize je Luxtronic BTV 2926 SR. S podporou S-VHS vstupu přes AV2 konektor.

Děkuji za rady.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2008 17:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Já bych to viděl spíše na chybu v televizy, protože kdyby to byl problém jinde tak okamžitě po ukončení spojení mezi PC a TV fleky zmizí.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: ned srp 24, 2008 19:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Elektromagneticke ruseni. Je potreba kabel umistit co nejdal od vsech rusivych elementu. Tj. ostatni kabely, dalsi spotrebice, zasuvky atd. Zkus kabel natahonout primo a nikam ho nezastrkavat, zkratka ho dat treba na koberec apod. Fleky by mely zmizet.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 20:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Elektromagneticke ruseni. Je potreba kabel umistit co nejdal od vsech rusivych elementu. Tj. ostatni kabely, dalsi spotrebice, zasuvky atd. Zkus kabel natahonout primo a nikam ho nezastrkavat, zkratka ho dat treba na koberec apod. Fleky by mely zmizet.

Tak to nepomohlo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: stř srp 27, 2008 20:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pak musi byt problem bud v PC, kabelu nebo televizi. Osobne bych to videl asi na kabel. Mas moznost vyzkouset jiny? Popr. ho zkusit v jinem PC apod? Treba si pujc od kamarada notebook. Vyzkousej vsechny varianty, ktere mas k dispozici. Pak najdes, kde je chyba.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: ned srp 31, 2008 18:29 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Jedná se o tento kabel:

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37866


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: ned srp 31, 2008 18:33 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Bohužel tu možnost nemám. Ještě mě napadlo, jestli by to nebylo třeba nastavením v pc.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: pát zář 05, 2008 08:10 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj pokud to máš více jak 3-4metry tak je to v kabelu......má pravdu :prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: pon zář 08, 2008 13:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Návštěvník píše:
Ahoj pokud to máš více jak 3-4metry tak je to v kabelu......má pravdu :prayer:


A dalo by se to nejak vyresit?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: úte zář 09, 2008 06:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
priblizit TV k PC :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: sob zář 13, 2008 06:55 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
NSBM píše:
priblizit TV k PC :-)


To jedině že bysme si pc postavili před obývací stěnu. :stop:
A nějaké zařízení jako dvd nebo něco by tomu asi nepomohlo?

Na jiné diskuzi mi napsal:

Řekl bych, že to bude problém v televizi, naše televize dělá něco podobnýho, pokud je obraz delší dobu statický (stejný) začnou se vytvýřet fleky (vlevo modrý, vpravo žlutý) při běžné sledování TV se obraz rychle mění, takže je to nepozorovatelně, ale při připojení PC je obraz furt stejný (pokud není puštěna hra nebo film). Myslím si, že jde o zkroucení masky (taková mřížková věc, která paprsek dělí pro červené, zelené a modré "okýnka" televize (myslím že to tak je)). Nevím o žádném řeštení tohoto problému, ale doporučuji zkusit pustit si na PC (na TV zobrazený) film, a u toho by se fleky tvořit neměli.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv
PříspěvekNapsal: sob zář 13, 2008 07:02 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Jinak na takový malý starší televizi s kulatým obrazem nám to přes ten kabel funguje normálně a žádné fleky se nedělají. Jestli to tedy není tou televizí s plochou obrazovkou.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Propojení pc a tv pres tv kartu
PříspěvekNapsal: úte dub 21, 2009 18:39 
Zdravim kluci ja mam takovy maly dotas jestli jde propojit tv kartu co mam v pc aji z televizy mam tam aji s video vystup a nevim jestli by sel prenest obraz na tv prem diky p.s karta je ASUS My Cinema-P7131 Hybrid


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group