Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte čer 19, 2018 07:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 19:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte bře 06, 2007 07:43
Příspěvky: 9
Chtel bych se zeptat.Nainstaloval jsem si system windous xp a vsechny ovladace na hardware ktere mam.Vse funguje tak jak ma,ale kdyz najedu na plochu a kliknu myskou,abych seradil ikony,tak se my ukaze okno s hlaskou "Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error".Jak to mam spravit aby se my to porad neukazovalo.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: pon srp 25, 2008 23:17 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 15, 2008 12:55
Příspěvky: 85
Bydliště: Prostejov
Chybí ti nějaká windowsová knihovna,asi jsi špatně nainstaloval windows,zkus to znovu :) popřípadě jiné vydáni Xpček

_________________
Cpu:Amd Atlhlon 6000+ @ 3.27 Ghz,Ram 3,25Gb EE 800Mhz, Gk 2x Sli nVidia GeForce 7950Gt,MB Gigabyte M57S4-SLi,HDd Samsung 2x250Gb 16 MB cache; Sound Creative Labs Sound Blaster X-FI Extreme Audio ;Repro Logitech x530;Zdroj CoolMaster Real Power M620 620 W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: úte srp 26, 2008 01:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Stahni a nainstaluj si Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package...
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=en

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: pon lis 09, 2009 01:49 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
je ten Microsoft Visual C++ 2005 nezbytnej?...v CSS dělá to samý [ HL2.exe Runtime Error ],pomoc u Microsoft se samozřejmě nenajde,ani nikde jinde,rady jako NetFramework Microsoft Visual C++ 2008 atp sou k ničemu,mám 2 verze Microsoft Visual C++ 2005 z neznámýho pro mě důvodu,jestli někdo znáte řešení nechte tady odkaz i na podobných webkách,kde jak čtu je tahle žádost docela aktuální,ale helpka bohužel NE


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: sob kvě 15, 2010 15:46 
Mám problém když chci nainstalovat WoW The Burning Crusader tak odklikam jazyk, licenci a vyskočími hláška Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program: C:\DOCUME~1\Martin\LOCALS~1...
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applicton's support team for more information.



:list: :list: Nevíte co s tím je???? :list: :list:

Dík za odpověď.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: čtv srp 05, 2010 17:59 
Prosím poradte potrebuji stahnout Microsoft Visual C Runtime.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: pát lis 19, 2010 15:58 
Ahoj Mám problém...chci se přihlásit na Facebook a ohlásí i to chybu
:down: :down:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
PROGRAMC:\.....
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applicton's support team for more information.

Přitom včera to fungovalo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chybová zpráva Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime
PříspěvekNapsal: pát čer 03, 2011 09:59 
Ahoj Mám problém z ničeho nic se mi ukázalo na nt

Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
PROGRAM:C:\dokume\explorer.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applicton's support team for more information.

Přitom včera to fungovalo normálně a už nevím co stím zkoušel sem opravit office a chvilku to šlo a pak sem dal opravit přes tune up a zase se to oběvilo tak nevím prosím radu.děkuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group