Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 19:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Jaky antivir preferujete?
NOD32
AVG 7.0
avast! 4
Kaspersky AntiVir
McAfee
Norton AntiVirus
AOL Active Virus Shield
Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 13, 2006 13:30 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ad AVG vs stration

jenže tady jde taky o to jak rychle avg bylo aktualizovano pro boj se stratiton

kav byl rychlejší a to se cení

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 03, 2006 20:14 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob zář 30, 2006 08:44
Příspěvky: 5
ŽÁDNÝ.

Už asi půl roku nepoužívám anti-virus. Včera jsem nainstaloval AOL Active Virus Shield ( dopadl nejlépe v testech a je ZDARMA ) a výsledek mě nepřekvapil: 0 nalezených virů.

a) používám kvalitní HW firewall ( D-link ) a SW firewall ( Kerio )
b) používám bezpečný prohlížeč Opera ( browser je hlavní vstupní brána do vašeho systému )
c) nestahuju warez, cracky ani porno ( nejčastěji obsahují viry )
d) nejsem lama abych otevřel vše co mi přijde na mail

Věřte mi, všechno je to o tom zda používáte bezpečný prohlížeč ( nejlépe Opera ), jak se na internetu chováte ( warez a bordel podobného typu obsahují nejčastěji viry, spyware, ... ) a zda máte kvalitní firewall ( Kerio, Outpost, ... Windows firewall se nepočítá ).


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 03, 2006 20:30 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Já ti věřím, bohužel většina uživatelů internetu toto nedodržuje a ti AV potřebují. :|

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 03, 2006 20:45 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
piXar píše:
ŽÁDNÝ.
...

Bereš mi slova :) také nepoužívám a jednou za měsíc něco nainstaluji aktualizuji, otestuji a na konec lituji těch 10 ztracených minut protože to nic nešlo tak odinstaluji.. Ale nebude to takle říkat na veřejnosti aby se BFU toho nechytili.. :lol:

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 03, 2006 20:56 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
piXar píše:
ŽÁDNÝ.
...


pod to se můžu podepsat.. Ale nebudem to tady vykládat na veřejnosti nebo se toho chytnou BFU a nebudou instalovat antiviry

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 03, 2006 21:42 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob zář 30, 2006 08:44
Příspěvky: 5
Nevím jak ty, ale já jsem nad BFU už zlomil hůl. Kdykoliv se nějakému "BěžnémuFrantoviUživateli" snažím předat část ze svých vědomostí, začne kroutit hlavou a odvolá se na své 3 nepravdy ( pokaždé jinak formulované, ale jádro je stejné ):

1) webový prohlížeč = Explorer, nač také používat jiný.... :-o
2) antivir = AVG, nezbytnost denního testu a nekonečné aktualizace, dodává jim pocit 100% bezpečí
3) firewall - nevím co to je, nevím k čemu to je, ale nechal jsem ho zapnutý v Centru zabezpečení, takže jsem v bezpečí

Proto už nikoho nepoučuju, nikomu nic nevnucuju a jenom se dívám jak se trépí s pomalým Explorerem a zavirovaným počítačem. ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 31, 2006 17:58 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned črc 16, 2006 07:46
Příspěvky: 27
Bydliště: Haná.
Změna je život-Kaspersky Internet Security 6.0 a jsem maximálně spokojen... :ups:

_________________
Ozzy.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 05, 2007 15:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
Takze nejdrive jsem pouzival avg to bylo teda docela dost deravy... Pak nod trial verzi ktetra mi prisla fakt supr po reinstal winu jsem si obstaral kaspersky ale moc se mi nelibil designem a ted pouzivam zase nod... po precteni par stranek uz na nej nehazim ani crack a jsem s nim zcela spokojen.... doplnuju to keriem 4 (nevite nahodou jak nastavit u keria aby se mi mohli pripojovat hry na net? kdyz chci parit vietcong po netu tak me tam kerio nechce pustit koukal jsem se uz na hodne mistech ale nejak jsem na nic neprisel) a dal mam Ad aware + ad watch ... myslite si ze plna verze ad awaru + plugins + ad watch je lepsi nez spybot + spyterminator? diky jacques

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 05, 2007 16:13 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
Jacques píše:
(nevite nahodou jak nastavit u keria aby se mi mohli pripojovat hry na net?

Nastav si tam učenlivý mód - když se bude chtít program připojit na net tak ti vyskočí okno, povolit zakázat, tak zaškrtni volbu vytvořit pravidlo. Nebo si nastav v programu vyjímku. To se dělá tak, že dvakrát klikneš na ikonu keria, síťová bezpečnost a tam najdi program a nastav ho

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 21:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 21:52
Příspěvky: 16
Bydliště: Hlučín
Na co antivir??? na spomalení PC ? :D :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 13:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř dub 04, 2007 13:25
Příspěvky: 11
Na jeho zabezpečení :x :P


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 13:31 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
The lama píše:
Na jeho zabezpečení :x :P

Ehm, ano jen tak pro BFU

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 14:49 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já preferuji antvir NOD32 2.70.32 podle mě, jeden z nejlepších antivirů světa. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 16:12 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
mozek007 píše:
The lama píše:
Na jeho zabezpečení :x :P

Ehm, ano jen tak pro BFU

Jsem BFU, když používám AV?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 16:44 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
PCMark píše:
mozek007 píše:
The lama píše:
Na jeho zabezpečení :x :P

Ehm, ano jen tak pro BFU

Jsem BFU, když používám AV?

Záleží v jakém slova smyslu. Patříš holt k většině. A BFU znamená běžný franta uživatel. Antivir nepoužívám už dlouho. Když jsem ho měl nainstalovanej, tak mi hlásil různé "hacking-ulity" o kterých jsem věděl. A půl roku mi nic nenahlásil, tudíž je zbytečný. Nepoužívám IE ani ICQ.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 02:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Používám NOD a AVG. Oba legálně a zatím jsem nebyl postižen virem.
Resp. žádný vir mi zatím nenabořil systém.
Ještě mám Ad-Aware a Spybot - ten ale se systémem nestartuje.
Jak ale říkám, za dva roky žádný problém.

ťuk ťuk na dřevo. :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 23:43 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 10, 2006 22:46
Příspěvky: 33
no,jestli ti jedou oba najednou....Obrázek

Richi píše:
Spybot - ten ale se systémem nestartuje.


a ten by zrovna mělObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 11:07 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
Richi píše:
Používám NOD a AVG.

Současně?

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 12, 2007 19:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Jj, současně. Původně jsem měl AVG, později trial NODa, a zkoušel jsem jen, co bude.
Občas chytí vira NOD, občas AVG. Teď zrovna jsem v trezoru AVG měl nějaký koně.

Vím, že to zbytečně zatěžuje systém, ale jak říkám, zatím žádný problém.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 13, 2007 07:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 10, 2006 22:46
Příspěvky: 33
že to zatěžuje systém,je bohužel jenom část problému.

Problémy jsou hlavně v tom že av se navzájem budou bit o prava
k souborum a sys nebude vedet komu ma co directly predat...
v urcitych situacich to zpusobi (win95-XP) proste zatuhne tim ze
bude resit tento ukol donekonecna v smycce a zatizi tim cpu na max
...komu co....okna neví....(mimo jiné)
Napr. Nod32 vezme soubor a chyti vira..aktivita noda pri nacteni
souboru zbusobi ze napr avast ho scanne taky a taky chyti vira..
Pak se bud sekne avast a tim i obcas sytem protoze avast nema povoleny
pristup k souboru ktery si uzamk nod pro svuj scan...
Pak bude chtit nod se souborem neco provest a provede..tim ho uvolni
a vezme si ho avast nod se zbori protoze nedokoncil celkovou akci
ale jenom cast a avast nebude moct lecit soubor co je jiz nodem
vylecen a da ho do karanteny.
Vim, tento priklad neni casty ale stava se...
Navic si navzajem muzou rezidenty pozmenovat a tak skryvat
info o urc souborech coz zpusobi ze vir se tam dostane
v poho protoze ho bude mit avast a oznaci za ok...
ale vezme si ho jako dobry soubor nod a pusti ho....
a naopak...budou se navzajem mystifikovat......

http://viry.cz/forum/viewtopic.php?t=2780


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group