Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 01:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: memory test
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2008 15:35 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
čus, od te doby co sem dal do sve stare masiny misto 64 mb ramky 2x 128mb tak vzdy pri startu memory test najizdi strasne dlouho (cca 10 min) se starou ramkou to bylo za 2 s a ok ... tak bych se chtel zeptat jak to mam udelat aby se to nejak zrychlilo... ??? dik za odpoved:-)

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: memory test
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2008 16:59 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Nevím jestli jsem tě dobře pochopil, ale proč by si to chtěl nějak zrychlovat? to ten test děláš po každém spuštění pc? :-D

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: memory test
PříspěvekNapsal: pon zář 15, 2008 18:12 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
asi myslí memory test v POSTu, mgood: napiš sem tu sestavu, hlavně desku, pokud je to starší kousek tak by mohl být problém ve vzájemné nekompatibilitě (?)
edit: pokud vše funguje OK tak ten test v BIOSU vypni ;)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: memory test
PříspěvekNapsal: stř zář 24, 2008 13:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
no jenže newim kde v biosu..:-D

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: memory test
PříspěvekNapsal: sob říj 04, 2008 20:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned lis 04, 2007 17:17
Příspěvky: 60
heh uz to raci neresim bo do toho pc staci sahnout a hned se musi polovina vyměnit... xD tak uz se na nej jen divam z dalky xD

_________________
pc 1: AMD Athlon 64 2800+, 1024mb ram, ATI Radeon HD 2600 Pro AGP 512mb ddr2, OS Windows XP SP3, zdroj Fronton 400W pc 2: AMD ATHLON 64 5200+ 2.7GHz, 2Gb A-Adata Viesta gaming edition 800 mhz, HDD Samsung 320Gb 16Mb, zatim bez grafiky jen intergrovana HD2100, zdroj KME 400W, OS Windows xp SP2 pc 3: AMD Athlon xp 1800+ (2400+), kingston Hyper 512mb DDR, Nvidia Geforce 6600GT, asus A7N8X-E Deluxe, 300W, OS Windows xp SP3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group