Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 25, 2017 01:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nod Smart Security - Firewall
PříspěvekNapsal: úte zář 16, 2008 13:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 02, 2008 14:41
Příspěvky: 18
Ahoj,

Mám menší problém s Firewallem antiviru Nod Smart Security. Ještě včera žádný problém nebyl, ale když jsem se dneska připojil na internet do školní sítě, tak jsem zjistil, že mi Firewall blokuje přístup k síti. Potřeboval bych poradit, jak do něho nastavím vyjímku pro síť.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nod Smart Security - Firewall
PříspěvekNapsal: úte zář 16, 2008 19:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jde o to, jaky mas nastaveny rezim firewallu. Konkretne Eset Smart Security ma 3 mody - Interaktivni, Administratorsky a Automaticky.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nod Smart Security - Firewall
PříspěvekNapsal: pát zář 19, 2008 18:20 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte zář 02, 2008 14:41
Příspěvky: 18
mě by být nastavený ten původní, ručně jsem nic neměnil. Ale nechápu, proč to najednou blokuje síť.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nod Smart Security - Firewall
PříspěvekNapsal: pát bře 06, 2009 20:00 
nastav si režim Automaticky nebo interaktivní, ten sice chce potvrdit každou blbost, ale alposň budeš mýt přehled


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nod Smart Security - Firewall
PříspěvekNapsal: úte čer 23, 2009 20:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 08, 2009 20:23
Příspěvky: 208
Bydliště: Slovensko
Firewall kroty obsahuje Smart Sucurity stoji za hov*o, preto že skoro nič nezablokujem, mne sa osvečilo ho vypnut a použivat windowsacky. Pripardne sa mi teraz osvečil Comodo Firewall Pro, je to jeden z najpelšich firewallov s ktorymi som sa doteraz stretol a vrele ho odpočuram!!! ;) "the best firewall"

_________________
CoolerMaster Elite RC330 * Seasonic S12II 500W * Asus P5QL PRO P43 * Intel C2D E7200@3,26GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus EAH 4870 * KingStone HyperX 800 2x2GB * HDD Seagate Baracuda 320GB
SAMSUNG 2253LW 8000:1, 2ms GTG
Windows Vista Ultimate 32 * Vista inspirat index 5,9


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group