Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 11:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gb domácí síť
PříspěvekNapsal: pát zář 19, 2008 18:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdravím, potřeboval bych radu...

Mám doma 2 pc, na každém je připojený internet kabelem z routeru, mezi těma pc mám 6-kové UTPčko, na každém PC jsou 2 síťovky...Nejde mi rozchodit ta Gb sí´t mezi nima, neví někdo radu???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gb domácí síť
PříspěvekNapsal: pát zář 19, 2008 19:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Oba pocitace i router musi podporova Gigabit LAN, to je podminka k vytvoreni teto site.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gb domácí síť
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 11:19 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Proč musí router být Gb????Já propojuju jenom dva pc mezi sebou, aby tam byla velká rychlost přenosu dat..Ne aby byla velká rychlost internetu...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gb domácí síť
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 12:03 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Aha, ted jsem to nepochopil. Takze ty mas ty dva PC propojene mezi sebou naprimo? Mas spravne nastaveno sdileni? Zkus vypnout internet - vytahnout natvrdo kabely. Je mozne, ze windows bere cestu pres router.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gb domácí síť
PříspěvekNapsal: sob zář 20, 2008 16:36 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
To jsem zkoušel, napřímo to mám...Ale prostě neteče mi to správnou rychlostí, jede to okolo 20000Kb/s....Vůbec nevím kde je chyba....Píše mi to vlastně žádné nebo omezené připojení..:(:(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group