Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned čer 24, 2018 12:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ovladače
PříspěvekNapsal: ned říj 05, 2008 08:34 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosím pomozte, přeinstalovala jsem notes(acer aspire 5030) a nemám ovladace na zvukovou kartu Intel 82801DB ICH4 AC'97, nevíte kde to stáhnout?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: ned říj 05, 2008 11:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
http://support.acer-euro.com/drivers/no ... _5030.html

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 11:32 
Prosím pomocte mi preinstaloval jsem jsi windows a ztratil jsem ovaladac na zvukovou katu u zkl. desky MSI 945pl neo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: ned led 04, 2009 14:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Ovladace pro MSI 945PL Neo:
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... rod_no=227

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 14:08 
diky moc, jste typci , vas doporucim vsem co maji problemy s PC


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 14:20 
pls este bych se chtel zeptat jaky je ovladac na Sběrnice SM ? Pořád se mi ukazuje ze ho tam nemam a nwm co je to zač.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon led 05, 2009 14:33 
tak nic nze je to na hovno , je to jenom neco s disketovkou :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: sob led 10, 2009 18:14 
ahujky plosim Vás nevíte kde stáhnout ovladače na msi K9NU-NEO????? přeinstaloval jsem si windowsi ae jaksi mi tam zůstaly 3 harwery nedoinstalovaný.. pci device, řadič videa a sítoví adapter ethernet.... instalovany windows home edition...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: sob led 10, 2009 20:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
http://global.msi.com.tw/index.php?func ... rod_no=261
máš nainstalované ovladače od grafické karty ?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 11:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj potřeboval bych ovladače od mí základní desky ovladače by tam měli být na grafiku na zvukovku a na sítovku
a název základovky je: PCChips M863G v5
díky moc předem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon úno 02, 2009 16:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
http://www.pcchips.com.tw/PCCWebSite/Pr ... =1&LanID=0

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 18:23 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Přesněji zde: http://www.pcchips.com.tw/PCCWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=343&CategoryID=1&DetailName=Driver&MenuID=1&LanID=0 :)

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: stř úno 04, 2009 18:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
patap: no jasné, já počítal s tím, že je natolik inteligentní aby si to tam našel..i když musím poznamenat, že kdyby ten název základní desky kterou znal! napsal do Googlu, tak to byl hned první odkaz ;)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 11:58 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Tak ja si myslim ze tak blbej nejsem
no i kdyz :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 12:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
a od uzivatele camazoo sem to nasel hned trvaloí mi to cca 5 minut


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 12:05 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
A jeste bych potreboval jestli by to bylo mozny sehnat ovladace od tyhle zakladovky:
ECS RC415ST-PM
Protoze u spravce pocitace mam u par veci vykricnik treba u sbernice tak si myslim ze to chce ovladace
DIKY MOC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv úno 05, 2009 13:10 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Musim rict ze ani jeden ovladac mi nejde z ty pcchips i kdyz sem vyndal zvukovku a i kdyz sem vyndal sitovku ale to je uz jedno nejak to snad pujde


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pát úno 06, 2009 11:59 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
A jeste bych potreboval jestli by to bylo mozny sehnat ovladace od tyhle zakladovky:
ECS RC415ST-PM
Protoze u spravce pocitace mam u par veci vykricnik treba u sbernice tak si myslim ze to chce ovladace
DIKY MOC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: pon zář 21, 2009 23:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ahoj prosim potreboval bych ovladace na hp 2355 diskjet pomozte prosim je to nutne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: úte zář 22, 2009 00:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
HP PSC 2355:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... g=cs&cc=cz

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group