Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob čer 23, 2018 22:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv pro 31, 2009 17:10 
Zdravim, nevíte kde by se daly stahnout ovladace pro desku DFI KT600-AL ??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: úte led 05, 2010 01:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
http://justfuckinggoogleit.com/


http://www.howtodrivers.com/model551632.html

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: ned bře 06, 2011 12:46 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
mam dotaz, sbernice SM a síťový adaptér- mám u nich vykřičník a v Assassin Creed mi nefungují dialogy a když si pustím audio/video z netu, tak mi nefunguje 5.1 zvuk pouze jenom základní bedýnky, ale když si cokoliv pustím z počítače, tak 5.1 funguje normálně, nikde jsem nenašel, že by měl být nějaký problém, až na ten adaptér a sběrnici, tak jestli to není tím, hledá se mi pomoc dost blbě, tak předem díky za odpověď :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ovladače
PříspěvekNapsal: čtv bře 10, 2011 16:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Anonymous2 píše:
mam dotaz, sbernice SM a síťový adaptér- mám u nich vykřičník a v Assassin Creed mi nefungují dialogy a když si pustím audio/video z netu, tak mi nefunguje 5.1 zvuk pouze jenom základní bedýnky, ale když si cokoliv pustím z počítače, tak 5.1 funguje normálně, nikde jsem nenašel, že by měl být nějaký problém, až na ten adaptér a sběrnici, tak jestli to není tím, hledá se mi pomoc dost blbě, tak předem díky za odpověď :)


zkus preinstalovat drivery na chipset k MB

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group