Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon dub 06, 2020 05:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 12:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon říj 06, 2008 09:56
Příspěvky: 6
Ahoj,mam dotaz ohledně toho jestli si pomůžu když dokoupím 3 Ati 3870 Toxic k původním 2.Slyšel jsem že 3 a 4 karta už moc nepřidají za cenu pořízení karet.Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 13:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Pokud chces vykon navic, kup si HD4870, popr. 4870X2. Vykon bude vyssi a spotreba nizsi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 14:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon říj 06, 2008 09:56
Příspěvky: 6
To jo ale mam ty 3870 tak pul roku a kdybych je ted prodával tak je prodám hodně pod cenou aby si je někdo vzal jelikož už je na trhu 4870ka.Proto jsem raději uvažoval dokoupit ještě jednu 3870 nebo dvě.Jedná se mi o to jestli přidáním jedný 3870 bude takový výkonostní výsledek aby se mi to vyplatilo.Samozřejmě že 4870 je výkonostně výšše ale rád bych ještě nějaký čas využil 3870ky.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 16:24 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tohle se absolutně nevyplatí.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 16:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
r-a-k: S timto nic neudelas. Dnes je absolutni nesmysl kupovat top produkty, mezi ktere HD3870 v CrossFire nedavno patrila. Lepsi, a vyhodnejsi, je drzet se stredu. Zkratka, kdyz si ted koupis 4850, budes mit solidni a hlavne dostacujici vykon. Za rok koupis 5850 (?), opet za velmi priznivou cenu a porad budes mit vysoce vykonnou grafickou kartu. Pricemz Te to vyjde stale levneji, nez koupit treba ted 4870 v CrossFire s myslenkou, ze Ti vydrzi 2 roky.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: 2 nebo 3 ATI 3870
PříspěvekNapsal: pon říj 06, 2008 23:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon říj 06, 2008 09:56
Příspěvky: 6
No jo,chybama se člověk učí.Takže když lepší výkon tak přejít na 48xx.Déky za rady ještě budu potřebovat na foru víc rad abych se zasvětil do světa PC.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group