Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned čer 24, 2018 02:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Wifi vs sitová tiskárna
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 15:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 24, 2008 16:39
Příspěvky: 11
dobry den, chcem sa informovat, ale najprv popis stavu:
2 notebooky, 1 PC, 1 (original) sietova tlaciaren.
Zrusena (prerabka bytu) veskera kabelaz.
Nanovo spravene pripojenie vsetkych zariadeni (okrem tlacky, ktora ide lanom z wifi routra) cez wifi router - zabezpecena siet.
Chcem vsak naplno vyuzit wifi aj na tlacke, aby jedinym mojim obmedzenim bolo 230 napajanie. T.j. nejake samostatne zariadenie, ktore si zapameta heslo a spravi tlacku akokeby bola cez lan-ku /nemusel by som ju pripajat k pc a dat zdielat atd., alebo ako teraz prepajat dlhsimi kablami do inej miestnosti/
Otazka: existuju zariadenia cez RJ-45 alebo len cez USB port?

Dakujem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Wifi vs sitová tiskárna
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 19:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Jestli jsem to spravne pochopil, chces docilit bezdratove pripojeni tiskarny do site. Co je to za tiskarnu? Pokud se nejedna o nejaky profi model, nejlepsi bude koupit novou. Existuje cela rada tiskaren se zabudovanym wifi.
http://www.agen.cz/produkt/22401/HP-Des ... N-WiFi.htm

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Wifi vs sitová tiskárna
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 07:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 24, 2008 16:39
Příspěvky: 11
zener píše:
Jestli jsem to spravne pochopil, chces docilit bezdratove pripojeni tiskarny do site. Co je to za tiskarnu? Pokud se nejedna o nejaky profi model, nejlepsi bude koupit novou. Existuje cela rada tiskaren se zabudovanym wifi.
http://www.agen.cz/produkt/22401/HP-Des ... N-WiFi.htm

Ide o obycajny model HP 1320N.
Nad tou kupou wifi tlaciarne som uz uvazoval, ale preco nevyuzit aj tuto "4-rocnu starenku", ktorej okrem tonerov zatial nic nechyba (az na to pripojeni).
Dakujem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Wifi vs sitová tiskárna
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 10:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Samozrejme, ze to lze. Avsak je nutne dokoupit nejaky bezdratovy klient. A je to dalsi ivestice. Opravdu bych volil koupi nove tiskarny s primou podporoou wifi.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Wifi vs sitová tiskárna
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 10:29 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 24, 2008 16:39
Příspěvky: 11
zener píše:
Samozrejme, ze to lze. Avsak je nutne dokoupit nejaky bezdratovy klient. A je to dalsi ivestice. Opravdu bych volil koupi nove tiskarny s primou podporoou wifi.

OK dakujem.
Aspon bude do foroty v pripade nouze.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group