Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř lis 14, 2018 07:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nechce se nabootovat 1. HDD
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 11:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
ahoj ..

mam dva disky v PC.. na jednom WIN XP Pro a na druhy jsem si chtel dat linux..dal jsem tam Kubuntu... pak sem ho smazl (cely ten disk z toho prvniho pres Tento pocitac ->Spravovat -> Sprava disku) ... pak mi nesli nabootovat krom LIVE CD Gentoo.. tak jsem zformatoval ten druhy disk.. naistaloval tam WIn XP Pro.. problem je, ze mi nejde nabootovat do prvniho HDD.. k datum se sice dostanu pres ten druhy HDD s WIN ale potreboval bych se nabootovat do otho prvniho.. pise mi to Grub Error 21 a 22
pri spousteni PC mam ted na vyber ze 3 OS :
1) WIN
2) WIN
3) Kubuntu
prvni Win je Win do toho druheho HDD
kdyz chci druhy nabootovat tak me to hodi do rozjete instalace WIN a treti jsem zatim nedaval nevim jestli kdyz dojedu pres ten druhy WIN tu instalaci.. jestli se mi nesmazou data takhle se k nim aspon dotanu

zkousel jsem FIXMBR pres zotavovaci konzole


napada Vas neco?? :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nechce se nabootovat 1. HDD
PříspěvekNapsal: stř říj 22, 2008 15:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Z konzole je fixmbr, a pak jeste fixboot.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nechce se nabootovat 1. HDD
PříspěvekNapsal: čtv říj 23, 2008 14:25 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
zener píše:
Z konzole je fixmbr, a pak jeste fixboot.

jj to mi taky poradil Mr. Google ale nic.. bez vysledku.. mam jeste jeden napad .. ten vyzkousim pravdepodobne zitra dkyz cas dovoli.. pak budu testovat az se zase vratim po vikendu domu :-)

zatim zadne novinky.. kdybych na neco prisel.. hodim to sem

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: nechce se nabootovat 1. HDD
PříspěvekNapsal: ned říj 26, 2008 22:11 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
tak uz jsem vyresil svuj problem.. slo mi hlavne o zalohu tech dat na disku, ktery nesel nabootovat :-) vice v sekci TIPY A TRIKY

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group