Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 12:33 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj všem, chci se zeptat mám ATI REDEON 9550, a když hraju nákou hru, tak jí hraju tak 5 minut a pak se mi vypne monitor čím to je ??? :( :( :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 12:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zkontroluj teploty a podivej se, jestli se Ti toci vsechny chladice. Hlavne ten na graficke karte.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 12:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
grafická karta má při hraní 54°C


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 20:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A ostatní komponenty?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 23:10 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Temp1: 40C ,Temp2: 50C , HDO:49C , HD1: 39C


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon říj 27, 2008 23:12 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Návštěvník píše:
grafická karta má při hraní 54°C

A vše se točí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 01:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zvlastni, teploty nejsou nijak vysoke. Rozhodne ne na to, aby se restartoval cely pocitac. Zkus otestovat pameti. Napr. programem MemTest.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: úte říj 28, 2008 13:13 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Dopiš nám celou sestavu. Nezapomeň na zdroj.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 09:52 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
jo dopíšu celou sestavu, ještě nemuže to být třeba tím že sem stratil Drivers a Utilites instalační CD k základná desce a teť používám jine ovladače k jine základní desce ??? (zakladní desku mám MIS KT6V)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: stř říj 29, 2008 10:08 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
sem zeskenoval ,
AMD 2600 Sempron 3r. záruka
DDR DIMM 512MB PC3200/400 3r. záruka
HDD Sáta 160GB Seagate 3r. záruka
Sapphire RADEON 9550 128MB DDR 3r. záruka
DVD RW 16+- NEC 3520 2r. záruka
MSI KT6 LSR deska 3r. záruka
klávesnice 2r. záruka
myš optická 2r. záruka
ATX-450 JSP 450w 2r. záruka
AOC 17" 3r. záruka
FDD 3,5 2r. záruka


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: sob lis 01, 2008 08:18 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Vždycky se vypne ? A při jaký hře? Jaký máš ovladače na tu ATInu? Sem se podivej http://download.chip.eu/cz/VIA-HyperionPro_128182.html a stáhni si ovladače na čipset. Tady http://ati.amd.com/support/driver.html vyber správně a přesně ovladače na tu grafiku. OK ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: pon lis 03, 2008 18:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 29, 2008 10:12
Příspěvky: 4
vypne se mi při hře NHL08


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Co s tím mám dělat ??
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 16:08 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 29, 2008 10:12
Příspěvky: 4
stáhl jsem to, běží to tak 20 min a pak mi to napíše něco s 3D ovladačema, at kontaktuju výrobce k zaslání nejnovějších 3d ovladčů pro ATI Radeon 9550 ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group