Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv pro 13, 2018 13:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ovislink WL-5450AP stále svítí "Status"
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 21:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 28, 2007 11:49
Příspěvky: 13
Zdravím.
Dnes mi technici jednoho ISP připojovali net a při té příležitosti mi chtěli přehrát firmware ve vlastním AP Ovislink WL-5450AP kvůli absenci DHCP. Byli tak dobří že jsem si nakonec od nich musle koupit nové AP. Nepovedlo se.
Přesto mi poslali ty nové firmware do mejlu. Jsou to soubory *.bin.
Otázka zní jak je mám dostat do toho AP. AP se samozřejmě kouslo a pořád svítí červená LED "Status".
Už jsem prošel kde co z netu a zatím marně.
Díky všem ochotným co pomůžou!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ovislink WL-5450AP stále svítí "Status"
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 21:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Existuje jedine tzv. tvrdy reset. Mel bys ho najit v manualu. Obyvkle drzet tlacitko reset po delsi dobu (cca 10 s). Pokud ani toto nepomuze, jedine reklamace.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Ovislink WL-5450AP stále svítí "Status"
PříspěvekNapsal: úte lis 04, 2008 21:49 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát pro 28, 2007 11:49
Příspěvky: 13
zener píše:
Existuje jedine tzv. tvrdy reset. Mel bys ho najit v manualu. Obyvkle drzet tlacitko reset po delsi dobu (cca 10 s). Pokud ani toto nepomuze, jedine reklamace.

No nevím jestli mi ji uznají když se v tom ti machři vrtali. Reset jsem držel snad 5 minut. Je asi mrtvej.
Přesto dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group