Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned zář 24, 2017 16:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 01:13 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Nemá někdo zkušenost s připojením tohoto routeru :?: :?:
Mám připojení od UPC(modem přes kabelovku) a když připojim belkin mezi PC a modem,tak na routeru všechny kontrolky signalizují spojení mezi zařízeními ok,jen bliká "nelze se připojit k internetu".
Přes starší router to jede v pohodě.Ten je ale bez wifi, jinak bych neměnil. :(

díky za každou radu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 02:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zrejme jsi spatne napsal nadpis. Belkin N je na oznaceni docela malo... Napis presny nazev sveho routeru, a pak to budeme resit.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 09:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Přesně:
BELKIN N WIRELESS ROUTER
Model no:F5D8233-4V3


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 12:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Co vsechno mas a nemas zapojene? Trochu vic se rozepis. Nastavoval jsi nejak router? Predpokladam, ze kabely mas zapojene spravne...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 13:24 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Připojení od UPC...modem MOTOROLA model:585100E...router BELKIN N.
Propojení dle návodu:modem-->do wan na routteru-->lan1 do PC kabelem.
Na routeru se zobrazí,že spojení mezi vším je ok,jen se to nechce připojit k internetu.

Jelikož jsem lama,tak jsem nikde nic nenastavoval.Jenom dle přiloženého cd automatickou konfiguraci.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 15:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 16:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Díky za rady...už to jede.
Jsem fakt lama...já vypnul jen avast a zapomněl na bránu firewall.
Vše jsem vypnul,resetoval belkina a ouha...jde to.
Už se přes to dostanu na net,tak kouknu na nastavení na webu a zkusím zapojovat dál přes wifi.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 18:09 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Az tak bych to neuspechal. Ono je sice super, ze to jde, ale s vyplym antivirem, vyplym firewallem a nezabezpecenou wifi siti bude Tvuj pocitac jako nahaty na Sibiri :D

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2008 15:34 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.


mám podobný problém s tímhle zařízením a připojením netu přes wifi.. nemůžu se vůbec dostat do netového rozhraní routeru:/ Přes kabel net jede..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2008 15:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Prvotni nastaveni routeru je nutne provest pres kabel.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2008 15:38 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
sem trochu víc lama.. dostal sem k tomu i instal cd ale to mi píše že mám špatné spojení s routerem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2008 15:41 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
newer píše:
sem trochu víc lama.. dostal sem k tomu i instal cd ale to mi píše že mám špatné spojení s routerem

každopádně..net mi přes něho jede..ale wifi nefárá..lépeřečeno fárá, ale noťas se mi na ní nepřipojí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: čtv pro 18, 2008 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
CD je prakticky k nicemu. Konfiguruj to pres webove rozhrani. Jak jsem psal vyse.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: pát pro 19, 2008 03:39 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
CD je prakticky k nicemu. Konfiguruj to pres webove rozhrani. Jak jsem psal vyse.


To jsem jaksi pochopil,ale já se na to webové rozhraní nedostanu.. nepustí mě to..... jinak už bych to dávno měl, to je právě můj problém.. nvm jak se do něho dostat:(
192.168.2.1 nefara


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: pát pro 19, 2008 19:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Podivej se do nastaveni site v pocitaci, opis si IP adresu vychozi brany a tuto adresu zadej do prohlizece.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob pro 20, 2008 01:26 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zener píše:
Podivej se do nastaveni site v pocitaci, opis si IP adresu vychozi brany a tuto adresu zadej do prohlizece.

hm..to mi moc nepomůže nebo jo..? to snad když zadám tak nejdu na belkina, ale na modem od upc..?:/ Každopádně ani tohle ip mi však nejede..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: sob pro 20, 2008 15:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
To my Ti nepovime, kam se dostanes. Kdybys popsal trochu svoji sit...

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: pon pro 22, 2008 03:44 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
od upc modem motorola SB5101E---> router Belkin G F5D7230-4 ----> síťově připojené pc(net jede- původní MAC adresa)
----> wifi- noťas.. nejde

nejde mi dokončit ani snadná instalace z přiloženého CD, píše to že není komunikace mezi routerem a pc:(
nejde ani webové rozhraní.. vůbec mi to nenačte stránku..
btw: jednou se mi to povedlo zprovoznit pomocí te snadné instalace,ale bez hesla.. Pak už sem to nenahodil ani za ****.. každopádně jak router zapnu tak se mi na noťasu ukáže ta síť,ale nedá se do ní připojit


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: pon pro 22, 2008 15:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Odpoj internet a k pocitaci (nebo notebooku) pripoj pomoci kabelu router a postupuj podle informaci, ktere jsem popsal...
zener píše:
Zadej do prohlizece adresu http://192.168.2.1/, cimz by se melo otevrit nastaveni routeru.

Pokud to nejde otevrit, nastav v pocitaci IP adresu na 192.168.2.10, maska: 255.255.255.0 a brana: 192.168.2.1.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: úte pro 23, 2008 02:58 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
O% efekt:( sosnul už sem si i jiný program na tu snadnou instalaci.. vypíše mi to ale error.. (ERROR: Unable to locate and load Drivers]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group