Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 11:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: úte pro 23, 2008 12:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Popravde nevim, proc porad zminujes nejakou snadnou instalaci. To je vetsinou na nic. Pokud delas presne to, co jsem naspal, musi to jit. A pokud ne, bude zrejme chyba v routeru.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: stř pro 24, 2008 12:40 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
skus napisat do prehliadaca ip adresu 192.168.1.1 nie 192.168.2.1 vacsina routrov zacina na tejto adrese uzvatel potom bude asi admin a heslo admin


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: ned lis 08, 2009 18:45 
Zdravim, tiez mam tento router a typ pripojenia mam PPPoE cize musim pisat login a heslo. Ale ked nemam zapnuty comp tak sa mi nepripoji na net. Da sa to vobec bez zapnuteho pocitaca? Vie as router prihlasit aj sam? DAkujem.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: ned pro 26, 2010 10:13 
měl jsem podobný problém. restarutuj natvrdo router až do továrního nastavení... pak se mi to rozjelo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Připojení belkin n
PříspěvekNapsal: ned srp 21, 2011 11:16 
Taky se už pár dní trápím. Do nastavení routeru jsem se konečně už dostal, Chtělo dát v počítači pouze DHCP, alel když to tam nastavím nevím co dál na PC a notebooku, které budu přes wifi router používat. Má se do připojených pc zapisovat nějaká IP ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group