Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 20:51 
Mám problám z gainward 4850 1024Mb vydím jak se předemnou vykreslují stromy kámen se zničeho nic předemnou objeví např COD 5a4 atd. prosím radu díky.

Amd athlon X2 4600
4GB ram
550W zdroj
Deska: Biostar T 570U pcie verze 1

díky za každou radu...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
pokud jsem to správně pochopil (chvilku mi to teda trvalo :) ) tak máš problém s tím, že se ti pozdě vykreslují textury/objekty, správně? ve kterých hrách toto pozoruješ? máš nejnovější catalysty, popříp. DirectX ? a co teploty?

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:05 
ano pozdě se mi vykreslují textury a objekty.Pozoruji to u call of duty 4 a 5,crysis 1 a 2
teplota v klidu 37°
při hrani 50°


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:06 
catalysty sem měl nejnvější a bylo to samé přeinstaloval sem windowsy a formatoval disky furt to samé díky za odpověď
directx mám 9c


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:07 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Značka zdroje?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:11 
colorsit 550w


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: ned lis 16, 2008 21:13 
a i někdy mi nereaguje harddisk a je to od té doby co tam mám tu grafiku jako by se hadr přestal na chvíli točit ale jak ho odpojím tak stejně to děla to samé s těma texturama


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 10:10 
Pls pomozte!!
třeba co mám koupit lepší zdroj nebo novou desku.Dík moc


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 11:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
hm.tak problémů by mohla být celá řada..může to být vadný zdroj.. (softwarový problém bych asi vyloučil, pokud jsi jak píšeš reinstaloval Windows)..ideální by bylo, pokud bys mohl vyzkoušet jiný..ještě jednou také překontroluj teploty všech ! komponent při zátěži

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 12:44 
no právě nemám od koho si pujčit zdroj a silně uvažuji že si koupim novy zdroj Corsair Power Supply HX520 520W
a začnu od zdroje a protože mám v plánu dokoupit všecho kromě grafiky ale nebude to hned.
Ale i tak mě to štve koupiš si novou grafiku a nechodí správně to docela naštve.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 12:47 
Právě to muže byt ten zdroj protože sem pozoroval jako by se harddisk najednou přestal točit a hned se zas roztočil jako by byl pokles napětí..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 12:49 
přes tím sem měl x1950pro a šlapala super


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 18:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Colorsit = shit

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: pon lis 17, 2008 20:44 
No pravě je to shit !


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: stř lis 19, 2008 13:59 
No ale ten tvuj forton neni taky žadný zázrak !:D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gainward 4850 1024 Mb pls pomoc díky!!
PříspěvekNapsal: stř lis 19, 2008 19:14 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
?

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group