Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je sob bře 28, 2020 18:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 10:38 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ZDRAVÍM
MÁM ZDROJ OD FORTRONU FX500A,GRAFIKUPOINT OF VIEW GEFORCE 9800 GTX+.PO STARTU POČÍTAČE VŠE BĚŽÍ,ALE MONITOR HLÁSÍ " NO SIGNAL!"JE TO SNAD SLABÝM ZDROJEM? DÍKY


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 21:55 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
A máš do grafiky zapojený všechny dráty? Jestli se nepletu tak 9800GTX+ má 6-pinové přídavné napájení, máš ho zapojené?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 22:05 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Zdroj slabý určitě nebude.

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 15:35 
,,,,,,,,,,,,,,,muj počítač,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Matka my koupila hru STALKER CLEAR SKY. A když jsem to nainstaloval a spustil tak my načítaní trvalo tak 5 minut , a když sem to načetlo tak jse my to sekalo
Muj počítač
PROCESOR- Intel Pentium 4 2.00 Ghz
GRAFICKÁ KARTA- Ati radeon HD 2600 pro 512 MB
ZVUKOVÁ KARTA-

MONITOR-Fujitsu Siemens
Kontrast 5000:1
odezva 5ms
Rozlišení 1680:1050


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 16:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Je dost možný že to tvuj komp nestíhá, ta hra je celkem náročná a tvuj komp neni žádný dělo.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 17:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte led 27, 2009 10:40
Příspěvky: 23
Mozna by mo pomohlo dokoupit nejaky RAMky co sem se docet tak je tam ani neuvadis takz tipuju ze tam mas tak 128 aby ti bezeli widle.

_________________
AMD Athlon 5000+x2-2,6GHZ,K9A2 Platinum-socket AM2+ chipset 790 Fx,MSI 9800GT-512MB chipset N Vidia,Kingstone 1024MBx3,2xAsus Lightscribe,Asus 19'' SE Black edition


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 18:33 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Také bych se rád zeptal. Nechal jsem si poskládat počítač, vše funguje až do chvíle kdy nainstaluji ovladače, po té se mi velmi často oběvuje modrá obrazovka s nějakými nesmysli a dole začne vypisování fyzické paměti, po naběhnuti se pc restartuje a toto se opakuje třeba 20x po sobě, taktéž tento problém někdy nastane po vyjmutí cd nebo připojení do USB. Domnívám se že problém je v grafické kartě, popř. jejich ovladačích (ty jsem si však stáhl v aktualizivané verzi od výrobce a ke změně nedošlo). Základní desku mám ASUS P5N-D a grafickou kartu Gainward 9800gtx 512MB DDR3 9535. Napadá vás někoho nějaké řešení? Předem děkuji za odpověď.
PS: Odpověď přeinstaluj si windows budu ignorovat, protože je to kravina.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 18:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Stáhni si jiné ovladače a přeinstaluj to

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 19:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
popis "modrá obrazovka s nějakými nesmysly" nám zrovna nepomůže; jaký používáš OS ? Napiš obsah BSOD. Zatím můžeš otestovat paměti memtestem, zkontrolovat teploty a takové ty nesmysly :|

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: stř led 28, 2009 20:50 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Předem se přiznám že co se počítačů týče jsem laik.
"Stáhni si jiné ovladače a přeinstaluj to" - Byl jsem na stránkách Nvidie a Asusu a stáhl jsem si nové ovladače (samozřejmě jsme mohl stáhnout špatné, pokud jsi ochoten, hod mi link na takové, které budeš považovat za správné) po jejichž instalaci jsem nepoznal rozdíl mezi nimi a těmi které mi byly dodány na CD.
OS používám Windows XP, vlastním originální verzi. Momentálně mám nainstalovanou vypálenou verzi(myslel jsem že je to způsobeno OS tak jsem zkusil jinou instalaci). Rozdíl mezi nimi nebyl ani při instalaci jednotlivých aktualizací (service pack 1,2,3).
Co je BSOD to netuším.
Program memtest mi byl doporučen, ale nevím jestli mi to něco řekne, každopádně to zkusím.
"modrá obrazovka s nějakými nesmysly" - na začátku se píše něco ve smyslu: driver not less or equal a potom spoustu nesmyslů.
Ocením každý nápad, na reklamaci se mi jej dávat nechce, chtěl bych ten problém nějak vyřešit.
Předem děkuji za další odpovědi.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: pát led 30, 2009 01:16 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Co se memtestu týče, tak tam mi to dovolilo otestovat max. cca 700MB a procenta nabíhaly do nekonečna(nechal jsem to celou noc a vypnul to někde u 1800%), takže program na nic.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: pát led 30, 2009 09:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Program neni na nic, on běží pořád dokola, teď aspoň víš že tich 700MB je dobrých, ale je divný že to je omezený mě to nikdy nedělalo. Tak si stáhni memtest gold, ten by ti to měl ozkoušet všechno.
driver not less or equal a potom spoustu nesmyslů je chyba ovladačů

tady máš ovladače na grafiku: http://www.nvidia.com/object/winxp_181.22_whql.html
a ze stránek asusu pod tvojí deskou v chipsetu nainstaluj todle: Chipset Driver 15.24 for Windows 32bit XP.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: pát led 30, 2009 13:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Sedlo píše:
Program neni na nic, on běží pořád dokola, teď aspoň víš že tich 700MB je dobrých, ale je divný že to je omezený mě to nikdy nedělalo. Tak si stáhni memtest gold, ten by ti to měl ozkoušet všechno.
driver not less or equal a potom spoustu nesmyslů je chyba ovladačů

tady máš ovladače na grafiku: http://www.nvidia.com/object/winxp_181.22_whql.html
a ze stránek asusu pod tvojí deskou v chipsetu nainstaluj todle: Chipset Driver 15.24 for Windows 32bit XP.

Tenhle ovladač na grafiku jsem už stáhnutý měl, ještě zkusím tedy ten chipset, pak dám vědět zdali to k něčemu bylo, každopádně děkuji za snahu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: PROBLÉM
PříspěvekNapsal: pát led 30, 2009 14:52 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
jenom pro upřesnění driver not less or equal není vždy chyba ovladačů, mě to občas dělá při špatném OC (moc malé napětí, nestabilita, vysoko teploty..), můžou to způsobit mimo jiné i vadné paměti..

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group