Reklama  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP
Právě je pon dub 06, 2020 07:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vite jakou grafiku??
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 16:26 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj,
mam procesor: AMD Sepron 2800+
prac. pamet: 1GB
Zakladni deska: K7VT4A+
Graficka karta: Radeon 9200 Series
Zdroj: U-Power 350C - 350W

Karta mi stale hlasi chybu o restartu VPU recoveru. Takze jsem zkousel vsechno mozne - preinstalovani ovladacu i systemu Windows, ale hlasky jsem se nezbavil. Chtel bych na pocitaci hrat hru: Need for Speed Underground 2, byl bych velice rad, kdyby jste mi doporucili jakou grafickou kartu bych si mel do pocitace misto Radeonu koupit. Cena muze byt kolem 1500 ale i vyse, radsi koupim trochu lepsi kartu, nez aby pak hra fungovala pouze na nejhorsi rozliseni. Ani presne nevim, jak poznat, jestli bych mel koupit kartu PCI, nebo AGP. Novy pocitac kupovat nechci.
Dekuju za tip.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vite jakou grafiku??
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 22:07 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
Tohle se už nevyplatí upgradovat, ale kdyby přece, tak bych hledal v bazarech něco na úrovni X1650/7600GT (AGP).

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vite jakou grafiku??
PříspěvekNapsal: sob lis 22, 2008 22:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Stejnak si dovolim podotknout že upgrade tvojí sestavy jsou vyhozené peníze. ATi už v poli AGP karet nemá hodně dlouho žádnou konkurenci a tak jsou jejich ceny hodně vysoko. Jinak k tvé sestavě bude asi nejvhodnější tadle grafika http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BS0BVKPY

Jinak k té chybě vypni si v CCC VPU recovery a mělo by to normálně fungovat.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group