Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv led 18, 2018 10:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: ned lis 23, 2008 15:25 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Čus mam hodne velke lagy ve hre counter strike 1.6 nemohl by nekdo poradit jak je snizit nebo tak neco?? pls budu rad za kazdou odpoved..diky :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 11:37 
take bych potreboval jak snizit pinq v cs mam velky lagy nevite ???? pooomoc!!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: čtv kvě 14, 2009 17:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nastavte si raty - dejte do konzole rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 snad pomuze ... ja mam problem ze mam ping 30max. ale jak zacinam strilet tak nad 50 a to se uz seka ... mozna je to kvuli VNT (ventrillo)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob črc 18, 2009 11:30 
ano, marko to funguje.Mám pro vás ještě jednu radu.Může to být NTB, ( notebook ) pokud máte stolní a rychlí počítač.Tak to lagy být nemohou .. :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 17:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Nebo třeba jestli to není tim,že třeba stahuješ velké soubory když hraješ nebo jestli nemáš zapnutý BitComet,Torrent,
DC++ atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob zář 26, 2009 09:33 
no nwm ale aj mne to hrozne laguje neviete preco mam ramku 384 je to preto???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob zář 26, 2009 17:49 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
samo píše:
no nwm ale aj mne to hrozne laguje neviete preco mam ramku 384 je to preto???

Nemyslím si že to bude RAMKOU na táboře jsme měli RAMKU 256MB a CS se na nelagovalo,ale občas tedy jo.

Jak jsou zhurba časté lagy?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 09, 2009 18:52 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
stahni te si game booster to mi pomlonlo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: úte lis 10, 2009 19:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous2 píše:
stahni te si game booster to mi pomlonlo

Jj to by mohlo pomoci!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2009 12:34 
No já jsem si nainstaloval nový systém (windows7ultimate). na XP my to běhalo do pingu20 teď mám i 130 game booster nepomohl


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pát lis 13, 2009 17:32 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Návštěvník píše:
No já jsem si nainstaloval nový systém (windows7ultimate). na XP my to běhalo do pingu20 teď mám i 130 game booster nepomohl

Jaká je rychlost tvého netu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pon lis 16, 2009 11:06 
s lagy jsem na tom stejne,zatim vetsi rad nalezeneych na netu nepomaha..na viste jede vse ok..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: ned úno 07, 2010 20:41 
no ja sem s toho upa hotovej laguje mi to furt
hej minulej tejden z 20 na 2 800 no nechapal sem
ale klasiku mam 500 a to že každou hru


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: stř dub 28, 2010 19:31 
zadal jsem rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 a moc to pomohlo ze 150-33 :) moc diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: čtv črc 01, 2010 16:32 
:) :prayer: :prayer: :prayer: :lool: :smil: :brv: No tak kdo má problém s ping mám tu řešení, nejdřív si zmněřte rychlost netu zde! http://www.dsl.cz/test-mereni-rychlosti , pak jděte do složky z Cskem většinou Valve>cstrike>najd2te config.cfg> a tam přepište toto, podle rychlosti netu: (nemusíte přepisovat "rate" jelikož to tam neni :D)

DSL 128kbps
rate "12000"
cl_cmdrate "51"
cl_cmdbackup "10"
cl_updaterate "51"
cl_dlmax "168"

DSL 256kb:
rate 9000
cl_cmdrate 25
cl_updaterate 20
cl_rate 9999
cl_cmdbackup 2

DSL384kb:
rate 15000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 25
cl_rate 9999 *NEBO* 15000
cl_cmdbackup 2

DSL 512kbps
rate "20000"
cl_cmdrate "81"
cl_cmdbackup "30"
cl_updaterate "71"
cl_dlmax "512"

DSL 768kbps
rate "20000"
cl_cmdrate "81"
cl_cmdbackup "15"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "512"

DSL 1024kbps
rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "2"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "800"

DSL 1526kbps a víc
rate "25000"
cl_cmdrate "99"
cl_cmdbackup "8"
cl_updaterate "99"
cl_dlmax "1024"

LAN
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_cmdbackup "0"
cl_updaterate "160"
cl_dlmax "16384"


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: pát črc 02, 2010 16:18 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
to mi teda moc nepomohlo!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: úte črc 06, 2010 19:47 
M4RK0 ja mam tez problem ze ked strelim tak mi to lagne nevete nekdo jak to viriesit?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: ned črc 25, 2010 14:40 
hej taky ma problem ze kdyz se zacne strilet a je to server kde se hraje 12v12 tak mi ping soupne na 150+ a pred preinstalovani windowsu se mohlo strilet jak se chtelo a mel sem ping 19.. rychloset internetu mam 850kb/s a uz nevim jak ten ping ve hre mam srazit.. :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: sob říj 16, 2010 09:04 
Pls mam take lagy a to nestahuju nehaju nic nez jen cs a mam lagy nemam velky ping pod 30 a laguje to nekdy jak -.- rychlost netu mam 8-9 MB/s pls pomuzete


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Velke lagy ve hre CS 1.6
PříspěvekNapsal: úte lis 30, 2010 16:31 
zdravím mám taky problém s vysokým pingem (lagy) často mě to jde v pohodě ale najednou mě vyskočí ping z 20 třeba na 800 někdy se mi stane že to vyleze i na 1700 mám wi-fi internet se sdílenou ip adresou kamarád mi řekl že to může být tím když někdo současně stahuje torrenty z naší sdílené ip adresy může to být tím?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group